Tuesday 8 April 2014

λερωμενημέρωση


Χρυσή Αυγή & ΜΜΕ

Εν όψει Εκλογών, πολλοί απόγονοι του Alexander The Great, του Achilles, του Leonidas και του Notis αναρωτιούνται ακόμη… ΑΚΟΜΗ για το αν το “εθνικιστικό πατριωτικό κίνημα” με τις αγνές προθέσεις για όλους τους ανθρώπους (εξαιρουμένων των υπανθρώπων) είναι πράγματι αυτό που λέει ότι είναι. Τα “μεγάλα μέσα” με τους “μεγάλους δημοσιογράφους” αναρωτιούνται επίσης.

Αυτό το άρθρο απευθύνεται αποκλειστικά σε όσους ΔΕΝ έχουν πέσει ακόμη από τα σύννεφα. Οι υποψιασμένοι διαβάστε κάτι άλλο. Αυτό ας πούμε!

***
Ανυποψίαστε φίλε μου, ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά κι ας θυμηθούμε πώς ξεκίνησε η εντυπωσιακή άνοδος του αγαπημένου σου πολιτικού φορέα λίγο πριν τις προηγούμενες Εκλογές και από το μηδέν κόμμα κάτι τοις εκατό έφτασε να είναι τρίτο κόμμα ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.

 
*
Θυμάσαι την αγανακτισμένη κάτοικο του Αγίου Παντελεήμονα που έγινε γνωστή στο Πανελλήνιο μέσα από την εκπομπή του Κώστα του Χαρδαβέλα; Ναι, για την υποψήφια της ΧΑ Θέμιδα Σκορδέλη λέω που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φυλακή.

*
Θυμάσαι πότε ξεκίνησε η ρητορεία για τα στρατόπεδα “φιλοξενίας” μεταναστών και ποιοι ήταν υπέρμαχοι ή/και εμπνευστές του σχετικού νομοσχεδίου; ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ και… η ΧΑ. Φυσικά ο ΣΚΑΙ πρωτοστάτησε ΚΑΙ σε αυτόν τον αγώνα εγκαλώντας μάλιστα τους πολιτικούς τους προισταμένους για την ολιγωρία τους (Δες εδώ κι εδώ κι εδώ…).

*
Θυμάσαι τη ρητορεία που αναπτύχθηκε με αφορμή την υπόθεση των οροθετικών γυναικών που διαπομπεύτηκαν ως εγκληματίες, ως υγειονομικές βόμβες που απειλούν τη μέση ελληνική οικογένεια; (βεβαίως κάτι που μάλλον ΔΕΝ έχεις μάθει είναι ότι οι γυναίκες αθωώθηκαν και ότι όλο αυτό ήταν ένα επικοινωνιακό τέχνασμα). Δες και μόνος σου άμα δεν πιστεύεις!

*
Θυμάσαι τις δύο γριούλες που φοβόντουσαν να πάνε στο ΑΤΜ χωρίς τη συνοδεία των “προσκόπων” της ΧΑ; Μήπως θυμάσαι και τα ονόματά τους; Για να μη σε κρατώ σε αγωνία, οι δυο φοβισμένες γριούλες ήταν η κυρία Ερωφίλη Πλωμαρίτη και η κυρία Θεοδώρα Στεφανίδου. Το επώνυμο της πρώτης ίσως να σου λέει κάτι κι αυτό γιατί είναι η μητέρα του Αλέξανδρου Πλωμαρίτη, του πολιτευτή της ΧΑ που έγινε γνωστός παγκοσμίως μέσα από το ντοκιμαντέρ "The Cleaners", όπου μιλούσε για φούρνους σαπούνια και… μετανάστες. Στο ίδιο ντοκιμαντέρ ο κύριος Πλωμαρίτης εμφανίζεται κάποια στιγμή να κάθεται δίπλα-δίπλα με τη μητέρα του καμαρώνοντας για το στήσιμο του ρεπορτάζ με τις γριούλες.

Εντάξει, το να είσαι συγγενής με κάποιον δε σημαίνει ότι… η κυρία Ερωφίλη Πλωμαρίτη (η και Πλωμαρίτη - Καράμπελα Ερεφίλη) μπήκε στη μάχη με δύναμη, διάθεση και πατριωτισμό για να αγωνιστεί για μια Ελλάδα που πραγματικά να ανήκει στους Έλληνες ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αχαΐας στο ψηφοδέλτιο του Χρήστου Ρήγα με τον συνδυασμό “Εθνική Συσπείρωση για τη Δυτική Ελλάδα”! Τι; Όχι; Βρες το και μόνος σου για να μη λες!

Ούτε ποινικοποιούμε την ιδεολογία της κυρίας Θεοδώρας Στεφανίδου που… ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ υποψήφια με τη ΧΑ στο Νομό Χίου!
 
Τώρα βέβαια θα αναρωτιέσαι πόσο γκαντέμης μπορεί να είναι ένας κακομοίρης δημοσιογράφος - συντάκτης στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα για να κάνει το δύο στα δύο! Ίσως αν ρίξεις μια ματιά και στα υπόλοιπα άρθρα του να καταλάβεις.

*
Οι μήνες πέρασαν κι εμείς αρχίσαμε να συνηθίζουμε το πρόσωπο του τέρατος ώσπου μια ωραία μέρα, ένας άλλος δημοσιογράφος, ο κυρ Μπάμπης ο Παπαδημητρίου (του ΣΚΑΙ ντε!) άρθρωσε μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση (για μια σοβαρότερη ΧΑ), που απ’ ότι φαίνεται μετά και το περιβόητο video με τον Μπαλτάκο, θα ήταν και η επίσημη στρατηγική της Κυβέρνησης - η απειλή συνεργασίας με τη ΧΑ, η διεκδίκηση της ανοχής της ΧΑ ή η συνεργασία μαζί της στην πράξη (βλ. ΠΑΣΟΚ). Δυστυχώς όμως έπρεπε να δολοφονηθεί ο Παύλος Φύσσας και μάλιστα να περάσουν αρκετές ώρες μέχρι να καταστρωθεί το Plan B της Κυβέρνησης, δηλαδή το “ξεδόντιασμα της ΧΑ”. Έτσι, τις πρώτες ώρες μετά το τραγικό συμβάν, υπήρχε μία σύγχυση ακόμη και στον ΣΚΑΙ! “Τον σκότωσε για το ποδόσφαιρο”, “Ο δράστης ανήκε στην αριστερά και έναντι αμοιβής πήγε στη ΧΑ” και τέτοια. Ομολογώ πως η στάση της ίδιας της ΧΑ ήταν κατά πολύ σοβαρότερη από αυτή των “δημοσιογράφων” του ΣΚΑΙ, καθώς αρκέστηκε στην παρακάτω αξιοπρεπή και (über alles) ειλικρινή δήλωση:
“Η ΧΑ καταδικάζει απερίφραστα το έγκλημα στο Κερατσίνι και διαψεύδει κατηγορηματικά τους άθλιους συκοφάντες που την εμπλέκουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε αυτό. Είναι άθλιοι και αχρείοι όχι μόνο για τα ασύστολα ψεύδη και τις συκοφαντίες τους, αλλά και γιατί εκμεταλλεύονται ένα γεγονός τραγικό για να πολιτικολογήσουν, να πάρουν ψήφους και να διχάσουν την ελληνική κοινωνία. Τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη στην οποία θα κληθούν να λογοδοτήσουν όλοι οι ψεύτες και επαγγελματίες υβριστές μας, αλλά και όσοι κακόβουλα αναπαράγουν τις αθλιότητές τους.”

Δυστυχώς για τη ΧΑ, στα χέρια των αχρείων επαγγελματιών υβριστών της έπεσαν οι φωτογραφίες του Ρουπακιά σε τρυφερές στιγμές με άλλα μέλη της ΧΑ… και η πληροφορία πως ήταν εχμ… ενεργό μέλος και στέλεχος του “πατριωτικού κινήματος” μαζί με… γαμώτ… τις τηλεφωνικές συνομιλίες που έδειξαν πως υπήρχε άνωθεν εντολή. Για το "όχι και μαχαίρι" που αναφώνησε η “ηρωίδα” αστυνομικός που συνέλαβε τον Ρουπακιά και που πέρασε στα ψιλά, θα πούμε άλλη φορά
 
*
Τέλος, και επειδή νοιώθω λίγο άσχημα που δεν είπα τίποτα για το Μεγάλο Κανάλι, πάρε άλλη μία πονεμένη μάνα, τη μάνα του Αλέξανδρου Γέροντα και υποψήφια με… μάντεψε!

Σ.σ.: Αρκετές από τις πληροφορίες του παρόντος άρθρου αντλήθηκαν από εδώ.

No comments:

Post a Comment