Sunday 17 June 2018

νέα πανωλεθρία


Ο χθεσινός δημόσιος εξευτελισμός του Κούλη και της ακροδεξιάς παρέας του δεν έχει προηγούμενο! Στήνει πρόταση μομφής για να στριμώξει τον Τσίπρα και να διασπάσει τον κυβερνητικό συνεταιρισμό (πατώντας πάνω στα γραφικά εθνίκια των ΑΝΕΛ) και καταλήγει απολογούμενος για τα πεπραγμένα του μπαμπά του.

Ο Τσίπρας και ειδικά ο Κοτζιάς διέσυραν τις προηγούμενες κυβερνήσεις με ονόματα και ημερομηνίες, με τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα να πέφτουν σαν φάπες. Ήταν ένα σούπερ μάθημα Ιστορίας στους αμόρφωτους άριστους από τον Υπ.Εξωτερικών και μεγαλειώδες το πολιτικό ξεγύμνωμα όλων αυτών που έχουν το θράσος να πουλάνε και πατριωτισμό. Για παράδειγμα, μάθαμε όλοι ότι ελληνική κυβέρνηση έστειλε διαπραγματευτή στο Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ για να τους πει ότι η Αθήνα σχετικά με το όνομα "συμφωνεί αλλά δεν αντέχει να το πει δημόσια" και γι'αυτό ζητούσε μετά να το επικαλεστεί η ελληνική κυβέρνηση ως τετελεσμένη απόφαση του ΟΗΕ. Τόσο μπατριωτική στάση! Την ίδια ώρα που το ακροδεξιό σούργελο ο Σαμαράκας διαπραγματευόταν σύνθετη ονομασία, ενώ ο Κώστας Μητσοτάκης πρότεινε το Βόρεια Μακεδονία.

Κακά τα ψέματα. Η χθεσινή παράσταση κατέδειξε περίτρανα τι πολιτικός ογκόλιθος είναι ο γιος του Μητσοτάκη! Είναι ξεκάθαρο ότι τα πτυχία που πήρε με την αξία του, δεν πήγαν χαμένα. Το άριστο βιογραφικό του μόνο τυχαίο δεν είναι! :)

Το κερασάκι σε όλο αυτό το πάρτι του Τσίπρα φυσικά ήταν ο μπούλος που πήρε ο γραφικός Καμμένος απ'τους ΑΝΕΛ. Η κυβέρνηση απαλλάχθηκε απ'το άλλοθι των αδωνιζόντων φιλελέδων, ενώ η συνέχεια υπόσχεται περισσότερες συγκινήσεις, αφού όλο και κάπχοιο τσίρκο θα βρεθεί να στεγάσει τον πόρτα-πόρτα, τι λες κι εσύ Βορίδη?

Πάντως ρε Μαρινάκη, σε καρπαζοεισπράκτορες έχεις ποντάρει τα λεφτά σου για να ρίξουν την "χούντα" (όπως χαρακτηριστικά τους το παρήγγειλες απ'το σκυλάδικο). Πάρτο απόφαση ότι με αδώνιδες, κουρτάκηδες και #skai_xeftiles ο Τσίπρας θα κυβερνά μέχρι να βαρεθεί.

1 comment:

  1. Χαχαχα! Το άλλο με τον Τοτο το ξέρεις; Μπα σε καλο σου, μόνος σου τα σκέφτεσαι όλα αυτά;

    ReplyDelete