Wednesday 11 January 2012

Η Ζάλη των Τάξεων και τα Ληγμένα της Αλέκας #2

Με τα ληγμένα της Αλέκας έχουμε ξανασχοληθεί.
Σκέτη απογοήτευση είσαι ρε συντρόφισσα! 
Δεν έχω καμμία όρεξη να ξαναψυχαναλύσω εμμονές και πλάνες της αριστερόστροφης συντήρησης. Είμαι σίγουρος ότι με τη νέα αυτή ευκαιρία θα το κάνουν πολλοί και πολύ καλύτερα από εμένα. 
Απλά οφείλω να διαπιστώσω το θλιβερό γεγονός: από τους κλόουν του λάος το περιμέναμε το τούβλο, από το κόμμα του λαού μας ήρθε ..



Το ΚΚΕ καλεί σε γενικό ξεσηκωμό για το νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά

Μετωπική επίθεση κατά του νομοσχεδίου για τα ναρκωτικά εξαπέλυσαν το ΚΚΕ και η ΚΝΕ. Το νομοσχέδιο  προβλέπει την αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών. Ορίζει, επίσης, το πλαίσιο για την προμήθεια και την κατοχή τους για προσωπική χρήση και καθιστά πιο αυστηρές τις ποινές για εμπορία και διακίνηση.
Το ΚΚΕ καλεί "σε ξεσηκωμό τις εργατικές οικογένειες" καθώς εκτιμά ότι "στην ελεύθερη χρήση ναρκωτικών βρήκαν τα κόμματα της πλουτοκρατίας το «φάρμακο» για τη φτώχεια, την ανεργία, την κατανάλωση πολιτιστικών σκουπιδιών. Δηλαδή θολούρα στο μυαλό και το κεφάλια κάτω".
Η ΚΝΕ με την σειρά της τονίζει: "Η επιλογή της χρονικής περιόδου για την κατάθεσή του δεν είναι τυχαία. Θέλουν τη νεολαία μαστουρωμένη, σπρωγμένη στην απάθεια, την αδράνεια και την καταστροφή".

πηγή και ανακοινώσεις ΚΚΕ, ΚΝΕ εδώ.

No comments:

Post a Comment