Saturday 19 July 2014

στη χώρα του μαλάκα-μαλάκα


Συνεχίζεται η ανεξέλεγκτη διακυβέρνηση της χώρας από τραπεζοϋπαλλήλους των Βρυξελλών, με προφανή στόχο τη δημοσιονομική ταφή κάθε δικαιώματος και κάθε λαϊκής κατάκτησης μέσα στη καταχρεωμένη χωματερή της Ευρώπης.

Η εγχώρια οικονομική ελίτ σε συνεργασία με τους ξένους δανειστές, τη βοήθεια των εκλεγμένων πλασιέ και την αμέριστη συμπαράσταση των καθεστωτικών πρετεντερομπάμπιδων, καταδίκασαν την Ελλάδα και τους Έλληνες σε μια μεταμοντέρνα Ιφιγενειοποίηση, η οποία σε συνθήκες χρηματοπιστωτικής σκλαβιάς θα γεννήσει και το νέο-"εξαγνισμένο" ευρωκινεζάκι.

Η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει την πρακτική της διάλυσης του κράτους, της εγκατάλειψης των πολιτών και του ανεξέλεγκτου ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου.

Το ελληνικό πείραμα της δημοσιονομικής προσαρμογής έχει ξεκινήσει από το 2010 και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε καμιά 80αριά χρόνια.

Ωστόσο, από την αρχή της εφαρμογής του αποκαλύφθηκε και το μακρύ χέρι του κανιβαλικού Συστήματος Εξουσίας, που κρύβεται πίσω από κάθε νεοφιλελέδικη «μεταρρύθμιση».



η αληθινή είδηση εδώ

No comments:

Post a Comment