Thursday 20 November 2014

ποιος? ποιος? ποιος?

ο παπαμιμίκος ο δεξιός


Παπαμιμίκος: "Είτε με ηλεκτρονική ψηφοφορία είτε με γενική συνέλευση, θέμα καταλήψεων δεν διαπραγματευόμαστε"

Νοέμβριος 20 2014

Επανέφερε την πρότασή του για πανεπιστημιακή αστυνομία ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ είπε: «Πανεπιστημιακή αστυνομία υπάρχει σε όλα τα ιδρύματα της Ευρώπης και της Αμερικής. Είναι ό,τι πιο απλό και καταλληλότερο για την Ελλάδα σήμερα. Ιδιωτικές εταιρείες σεκιούριτι σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία εποπτεύουν τον χώρο, ώστε αν κάποιος παρανομεί, αν κάποιος προχωρεί σε παράνομες ενέργειες, αυτός να αντιμετωπίζει και τον νόμο».

Αναφερόμενος στο θέμα των καταλήψεων υπογράμμισε ότι είναι αντίθετος σε τέτοιες ενέργειες αφού κανένας δεν δικαιούται να κλείνει τα πανεπιστήμια. Τόνισε χαρακτηριστικά:

«Όσο δεν είμαστε αποφασισμένοι να πατάξουμε τέτοια φαινόμενα, δυστυχώς θα βλέπουμε συνεχώς τέτοιες εικόνες. Η κατάσταση είναι πολύ συγκεκριμένη. Ή θα εφαρμοστεί ο νόμος ή θα συνεχίσουμε να εθελοτυφλούμε. Επειδή άκουσα το ρεπορτάζ σας ότι οι πρυτανικές Αρχές βάζουν θέμα καταλήψεων με ηλεκτρονική ψηφοφορία. Για μένα δεν τίθεται κανένα θέμα καταλήψεων. Είτε με ηλεκτρονική ψηφοφορία, είτε με γενική συνέλευση, είτε όπως και να θέλει κάποιος, θέμα καταλήψεων δεν το διαπραγματευόμαστε. Δεν έχει κανένας δικαίωμα να κλείνει πανεπιστήμια, σχολεία, να κλείνει δημόσια κτίρια. Οπότε εδώ πέρα ας βάλουμε μια τελεία. Αν είμαστε αποφασισμένοι. Μόνο έτσι θα προχωρήσουμε για να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα φαινόμενα».

πηγή: news247

2 comments:

  1. Πειραχτήρι21 November 2014 at 06:48

    Προφανώς η Πανεπιστημιακή Αστυνομία που προτείνει ο Παπαμιμίκος, δεν θα μπορεί να συλλαμβάνει εγκληματίες του Κοινού Ποινικού Δικαίου που έχουν φάει εκατομμύρια ευρώ μέσα από ΜΚΟ. Καλά κατάλαβα;

    ReplyDelete
  2. Πολύ καλά κατάλαβες πειραχτήρι! Αυτοί δεν μπερδεύουν ποτέ τη δουλειά με τη διασκέδαση....Όλοι αυτοί που λες είναι "δουλειά"...ενώ οι μπάτσοι στις σχολές και γενικότερα η καταστολή, είναι διασκέδαση για τους δεξιούς..

    ReplyDelete