Wednesday 7 January 2015

το φανατικό κτήνος

δεν καταλαβαίνει από σάτιρα,
δεν ανέχεται την ελευθερία λόγου,
δεν θέλει γενικά την ελευθερία.

το Charlie Hebdo είναι ένα σατιρικό περιοδικό που τα χώνει σε όλες τις θρησκείες, τις εξουσίες και τους φασίστες

για τον φανατικό ηλίθιο της από κει όχθης, αυτό που έγινε, ήταν κάτι σαν "Θεία δίκηφρίκη"..

 artwork by David Pope

3 comments:

  1. Γαμημένοι φασίστες...

    ReplyDelete
  2. Οι "τρομοκράτες" επέστρεψαν από επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ στην Συρία. Εκεί τους είχε στείλει το Γαλλικό κράτος (http://leninreloaded.blogspot.gr/2015/01/tony-cartalucci.html)
    Οι "τρομοκράτες" ήταν Αλγερινής καταγωγής. Από μια χώρα δηλαδή που το Γαλλικό κράτος έχει εξοντώσει μερικά εκατομύρια (ο αριθμός είναι ακριβής) ανθρώπους.
    (http://www.flust.gr/%CE%BF-%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BE%CF%8C%CE%BD%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B5-15-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84/)
    Οι "τρομοκράτες" δρούσαν με την κάλυψη της Γαλλικής αστυνομίας:
    http://www.koutipandoras.gr/article/130966/ektheti-i-galliki-astynomia-pliroforiodotis-tis-o-enas-apo-toys-makelarides-toy

    -Και είναι "θύμα" επίθεσης η Γαλλία;

    ReplyDelete
  3. Είσαι λίγο μπερδεμένος φίλε TRASH. Οι σκιτσογράφοι που μακέλεψαν οι "τρομοκράτες" ήταν οι πρώτοι που σατίρισαν και πολέμησαν τον ιμπεριαλισμό της ίδιας της χώρας τους. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη αντι-ιμπεριαλιστική πράξη από την σάτιρα. Οι "τρομοκράτες" δεν είχαν στόχο το Γαλλικό κράτος και όλους τους υπέρμαχους (ακροδεξιά) των νατοϊκών επεμβάσεων, αλλά αυτούς που σατιρίζουν συστηματικά τον θρησκευτικό φονταμελισμό και τον φασισμό. Και η μόνη τους διαφορά από τα δικά μας ζόμπι που είχαν μαζευτεί έξω απ'το θέατρο Χυτήριο, είναι τα όπλα. Οι δικοί μας αν τους δίνονταν η ευκαιρία θα τους σκότωναν με τα χέρια.

    ReplyDelete