Thursday 11 June 2015

ο κασιδιάρης ο σωστός..

κασιδιάρης - πσσαριανόσσσσ
η μόνη διαφορά είναι στο laser

2 comments:

  1. Αγαναχτισμένε συνέλληνα, σου τη δίνει ο Ψαριανός, ε;

    Βρήκαν ευκαιρία οι σιγανοπαπαδιές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να αποπροσανατολίσουν τον κοΖμάκη ακριβώς τη μέρα της μεγάλης κωλοτούμπας του Τσίπρα (η γονυπετής έκκληση για παράταση του μνημονίου-ante portas) και της παρέλασης των αστεριών της ψυχο-κυβέρνησης από τη νέα ΥΕΝΕΡΤ (εγκαίνια, η Genossin Κωνσταντοπούλου βεβαίως – βεβαίως).

    Ανακάλυψαν τον σεσημασμένο “τραμπούκο Ψαριανό”. Τον καταριούνται γιατί απάντησε στις προκλήσεις της Φωτίου. (Σ.Σ ψάξτε λιγάκι στο γκουγκλ εμφανίσεις της Φωτίου στα ΜΜΕ για να δείτε ποιος διαχρονικά τραμπουκίζει και προπηλακίζει) Τον εξομοιώνουν με τον Κατσαριδιάρη της Χρυσής Αυγής γιατί άγγιξε, λέει, στον ώμο, την εγκάθετη και προκατειλημμένη συνομιλήτριά του. Τον κατηγορούν για σεξισμό. Τον συμβουλεύουν, πως αν δεν μπορεί να διαχειριστεί τα νεύρα του, να πάει να κοιταχθεί. Κι άλλα πολλά. Την ώρα που το “πουλαίν” τους την ίδια πάλι μέρα, ο Βαξεβάνης ποστάρει το πασιφιστικό δοκίμιο “καλός Βενιζέλος, ο πολιτικά νεκρός Βενιζέλος” και δεν τρέχει μία…

    Ποιοι τα λένε αυτά; Μα ο συρφετός των αγαναχτισμένων που τέμνει όλο το αντιμνημονιακό σύστημα από τη Χρυσή Αυγή, τους Ανεξέλ, μέχρι τους Συριζαίους, και συμφωνεί επί πέντε χρόνια στην εμφυλιοπολεμική απλούστευση “φιλοευρωπαϊστής = εθνοπροδότης”. Επί πέντε χρόνια το έχουν παραχέσει με τα προδοτιλίκια, τα πρακτοριλίκια και τις “ευχές” για καρκίνο σε βάθος τριων γενεών σ’ όποιον διαφωνεί μαζί τους. Η φασιστική λογική του Τράγκα φοράει κοστούμι, αμπέχωνο, γραβάτα ή μη, παντελόνι παραλλαγής, ενίοτε και κυβερνητικό ταγιέρ.

    Ο Ψαριανός μίλησε χθες σε τηλεπτικό πάνελ και αντέδρασε εξ ονόματων όλων όσων δεν τρελάθηκαν ακόμη. Όποιος πιστεύει στην Ευρώπη, νιώθει σ’ αυτή την Ελλάδα των τελευταίων ετών όπως οι ομοφυλόφιλοι στην Ρωσία ή οι αντιφρονούντες στο Μινσκ. Ζουν υπό την απειλή των έκτακτων λαϊκών δικαστηρίων, προπηλακίζονται και στοχοποιούνται.

    Όχι κύριοι, δεν θα φιμωθεί η άλλη άποψη επειδή αυτό θέλουν αγανακτισμένα στοιχεία, ιδεολογικά καταπιεσμένοι ημιπαράφρονες, γηραιοί ελληνορθόδοξοι, λαφαζανοειδείς επί καλάμω, τηλεοπτικοί αεριτζήδες, οργισμένες γραφικότητες τύπου Μακρή και Παναγούλη, μελαμψοί ναζί, όψιμοι πολιτικοί τυχοδιώκτες και υστερικές ψυχογιαγιάδες. Όλοι αυτοί οι θορυβώδεις σκοταδιστές επί πενταετία κράζουν: “Προδότες”, “βολεμένοι”, “χούντα”(!!!), “μνημονιακοί”, “φτου σας”, “γαμημένοι”, “δραχμή ρε μουνιά…”, “εεε, οοο, πάρτε το ευρώ σας και φύγετ’ από ‘δω”, “καρκίνο στο Σόιμπλε”, “στα παιδιά σου”, “πουτάνα Μέρκελ”, “θα φύγετε με ελικόπτερα” κλπ. Τους συνδέει το νήμα του μίσους, της δυσανεξίας και της ημιμάθειας, ο φανατισμός, η λογική του διχασμού και ο ρεβανσισμός.

    Σ’ αυτούς τους συμπλεγματικούς απάντησε ο Γρηγόρης Ψαριανός, καθώς η κυρία Φωτίου προφανώς εκνευρισμένη (πάντα είναι εκνευρισμένη η εν λόγω κυρία) από τις εξελίξεις στις Βρυξέλλες που δεν εγκρίνει η Κομσομόλ της Κουμουνδούρου, τον έπρηζε από την αρχή για να δημιουργήσει εντάσεις και να μην απολογηθεί για τις βλακείες που έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά και την τραγική του διακυβέρνηση. Χωρίς επιχειρήματα.

    Πλάκα μου κάνετε;

    Θα ζητήσετε τα ρέστα από έναν άνθρωπο σταθερά προσηλωμένο στις αρχές της ενωμένης Ευρώπης, θα τον αποκαλέσετε γερμανοτσολιά και θα απαιτήσετε να το βουλώσει, όταν αυτοί που έχουν στο κεφάλι τους τις κρεμάλες για τους προδότες, ορέγονται εθνικούς απομονωτισμούς και λοιπές εκκαθαρίσεις; Άντε στη μαμά σας υποκριτές…

    ReplyDelete
    Replies
    1. Φίλε Antoni σ'ευχαριστώ για το μακροσκελές σχόλιό σου στο οποίο διακρίνω μεγάλη αγανάκτηση, η οποία υποθέτω δεν έχει σχέση με την "αγανάχτηση" (των άλλων) που κατηγορείς στο κείμενό σου. Των άλλων, που χαρακτηριστικότατα τσουβαλιάζεις, θυμίζοντας κάτι γκεμπελίσκους που αυτοαποκαλούνται "ομάδα αλήθειας" ή κάτι παπαγάλους που κλέβουν ρεύμα για να συμβάλουν στην καθεστωτική προπαγάνδα. Δεν ξέρω σε τι να πρωτοαπαντήσω....βλέπεις ζαλίστηκα λίγο κι απ'αυτό το ωραίο που έγραψες "Θα ζητήσετε τα ρέστα από έναν άνθρωπο σταθερά προσηλωμένο στις αρχές της ενωμένης Ευρώπης"....Αν προσπαθήσεις να παρακολουθήσεις την πορεία αυτού του παγκαλοειδούς, θα πάθεις vertigo Antoni..Ίσως βέβαια και να το έκανες και αυτό να σε βοηθάει στο να διακρίνεις ακόμα τις "αρχές της ενωμένης Ευρώπης" σ'αυτήν την χρηματοσυμμορία των εκβιαστών, που επιδεικτικά σιχαίνονται αξίες και κατακτήσεις όπως η Δημοκρατία και το Κοινωνικό Κράτος. Το πρώην αριστερό κασιδιαροειδές θα ήταν τόσο "ευρωπαϊστής" (μη χέσω), αν ήταν άνεργος 55άρης, που δεν θα είχε να πάρει τα φάρμακα της γερόντισσας μάνας του?
      Και κάτι τελευταίο για την Φωτίου. Ας πρόσεχε. Ας κόψουν επιτέλους οι συριζαίοι να τρέχουν στα ιδιωτικά βοθροκάναλα και να συνομιλούν (άρα και να τους νομιμοποιούν) με σιχαμένους υπαλληλίσκους της οικονομικής ελίτ.

      Delete