Friday, 14 August 2015

εξωγήινος ο Φίλης?!!!.....
Επιστήμονες: Ο Νίκος Φίλης είναι η απόδειξη ύπαρξης 'εξωγήινης' ζωής

Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι έρευνα στο γενετικό υλικό του Νίκου του Φίλη αποδεικνύει ότι πρόκειται για πρώτο γονίδιο που εντοπίζεται στη Γη και προέρχεται από εξωγήινη μορφή ζωής

Για πρώτη φορά οι επιστήμονες αποκωδικοποίησαν το πλήρες γονιδίωμα του κ.Φίλη, ρίχνοντας φως στα γενετικά μυστικά ενός από τους πιο έξυπνους και περίεργους έλληνες βουλευτές, του οποίου η δυνατότητα προσαρμογής έχει κάτι...εξωγήινο.

Συγκεκριμένα ένας Βρετανός επιστήμονας, ο Martin Wells, στηριζόμενος σε προγενέστερες έρευνες από τον Αμερικανό επιστήμονα Clifton Ragsdale του Πανεπιστημίου του Σικάγο. Η έρευνα του Αμερικανού επιστήμονα στο γενετικό υλικό του Νίκου Φίλη είχε δείξει ότι διέφερε σημαντικά από αυτό των υπόλοιπων αριστερών, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι εικασίες ότι ο κ.Φίλης δεν είναι μόνο ένας από τα πιο παράξενους ρεφορμιστές, αλλά μοιάζει σαν να προέρχεται από άλλον πλανήτη.

Παράλληλα, η ανάγνωση του DNA αποκαλύπτει ότι ο δημοφιλής κ.Φίλης έχει περίπου 10.000 περισσότερα γονίδια από τον άνθρωπο (33.000 έναντι 23.000), ενώ εμφανίζει σημαντικές γενετικές διαφορές με τα κεφαλόποδα και τα άλλα συγγενικά ασπόνδυλα, σε σχέση με τα οποία διαθέτει γονιδίωμα έως έξι φορές μεγαλύτερο.

Την ίδια στιγμή, ερευνητές από τις ΗΠΑ, τη Γερμανία και την Ιαπωνία, με επικεφαλής τον καθηγητή βιολογίας Ντάνιελ Ρόκσαρ του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια-Μπέρκλεϊ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό "Nature", χρειάστηκαν αρκετά χρόνια για να ολοκληρώσουν το δύσκολο έργο τους.

Ο κ.Φίλης έχει μια μακρά εξελικτική ιστορία 40 ετών (εμφανίστηκε με τη μεταπολίτευση), πράγμα που αντανακλάται στο περίπλοκο γονιδίωμά του. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν εκατοντάδες πρωτότυπα γονίδια, τα οποία δεν έχουν αντίστοιχο σε άλλους αριστερούς.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Φίλης έχει τρεις καρδιές, διαθέτει μεγάλα μάτια-κάμερες και ‘έξυπνη' κοιλιά γεμάτη νευρωνικά κύτταρα (σαν μίνι-εγκέφαλος), ενώ είναι ικανός να δημιουργεί νέους δεσμούς, όταν οι παλιοί καταστραφούν.

Μπορεί ακόμη να αλλάζει χρώμα και εμφάνιση κατά βούληση, προσαρμοζόμενος στο περιβάλλον του, μια ικανότητα καμουφλάζ που έχει εμπνεύσει πολλές σύγχρονες τεχνολογίες, όπως τα μαλακά και εύκαμπτα ρομπότ. Οι «μεταμφιέσεις» αυτές γίνονται δυνατές χάρη και στην εντυπωσιακή νοημοσύνη του, η πηγή της οποίας θα πρέπει επίσης να αναζητηθεί στο μοναδικό DNA του.

«Είναι απ’τους πρώτους ρεαλιστές αριστερούς της βουλής μας», δήλωσε ο νομπελίστας ερευνητής Σίντνεϊ Μπρένερ, ο οποίος είχε την πρωτοβουλία για την ανάγνωση του DNA του. Για «μια εξουσιολαγνεία μοναδική στους αριστερούς», έκανε λόγο και ο Ρόκσαρ.

Ο κ.Φίλης θεωρείται τόσο «πραγματιστής», που στη Γερμανία σκέφτονται να τον απαλλάξουν από το πόστο του στο ελληνικό πείραμα και να τον πάρουν κοντά τους. Προς το παρόν, οι επιστήμονες παραδέχονται ότι απέχουν πολύ από το να μαντέψουν και τι άλλο ακόμα είναι ικανοί να κάνουν οι «αριστεροί» σαν τον κ.Φίλη.

(Πηγή: ΑΠΕ)

η αληθινή είδηση εδώ

No comments:

Post a Comment