Friday 4 March 2016

τσου ρε


Το σχήμα φαίνεται πολύ απλό, μάλλον επειδή είναι πολύ απλό. Μην ξεχνάτε ότι αποδεδειγμένα (θεωρούν ότι) απευθύνονται σε χάπατα.

Για τον Λεβέντη πολλά μπορείς να πεις, αλλά σίγουρα στο προφίλ του που διαμορφώθηκε με συνέπεια χρόνια τώρα, δύσκολα δεν συμπεριλαμβάνεις και την τιμιότητα. Έχει την αθωότητα του ρομαντικού, την συμπάθεια του χαζού, την ασφάλεια λόγω ανικανότητας. Είναι δύσκολο για το υποσυνείδητο να εγγράψει και για το συνειδητό να φανταστεί μια εικόνα του Λεβέντη να συνδιαλέγεται με την Διαπλοκή, οποιασδήποτε βαθμίδας και ειδικά της ανώτερης, που ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις που λένε...

Η Διαπλοκή έχει μια πολύχρονη εμπειρία στο να καθοδηγεί την κοινή γνώμη, ή πιο σωστά (και ακόμα χειρότερα), να την διαμορφώνει. Αυτή η εμπειρία της επιτρέπει και να την ψυχολογεί.  

Άσε που δεν ήταν και δύσκολο. Τόσοι απολιτίκ, σταρχιδιστές υπάρχουν σ'αυτή τη χώρα. Δεν θα βρίσκονταν και μερικές δεκάδες χιλιάδες απελπισμένων, να αυτοτρολαριστούν ψηφίζοντας τον "αγνό" και αμόλυντο σε γραφικό βαθμό Λεβέντη?
  
Ε και βρέθηκαν. Και έτσι μπήκε άλλη μια πινελιά στον σουρεάλ πίνακα, μέσα στον οποίο ζούμε τα χρόνια των μνημονίων.

Και τι κάνει σταθερά και απ'την πρώτη στιγμή που πάτησε το τίμιο πόδι του στη Βουλή ο λεβέντης Λεβέντης? Έχει φαγωθεί να ζητάει οικουμενική. :) Το λέει 2,3 φορές την ημέρα, τα κανάλια είναι εκεί να δείχνουν το ποίημα του καλού παππούκα κι έτσι προετοιμάζεται σιγά, σιγά το κοινό αίσθημα, για την επόμενη επιθυμία της Διαπλοκής. 

Εμείς δηλαδή τώρα, νιώθουμε σε τόσο απελπιστικό βαθμό χαμένοι, που περιμένουμε απ'τον μπαρμπα-Βασίλη την λύση για την κρίση. Και η λύση που προτείνει ο σοφός πρώην Αρκουδεοφάγος ποια είναι? Να μπούνε στην συγκυβέρνηση ο Κούλης, η Φώφη και ο Σταύρακας!

"Αυτό έχει ανάγκη ο έλληνας, αυτό θα τον σώσει." ΛΟΛ! Τσου ρε βασιΛάκη!

No comments:

Post a Comment