Monday 26 June 2017

στη χώρα των σανοφάγων

συμπαθητική η προσπάθεια του επικοινωνιολόγου του Κούλη, να περάσει το μήνυμα ότι το σανό οι Άριστοι δεν το έχουν για να το τρώνε, αλλά για να βολεύουν το πλαδαρό ποπουδάκι τους :)

μας δρόσισε σαββατοκυριακάτικα! :)

5 comments:

  1. χΑΧΑΧΑ! Το περίμενα ότι θα το σχολίαζες. είσαι πολύ προβλέψιμος δρ. Γκαίμπελς. Πώς είναι δυνατόν άλλωστε να σού παίρνουν τον σανό από το στόμα και να κάθονται πάνω του; Τσ τσ τσ... Αυτός είναι προνόμιο των "αριστερών"!

    ReplyDelete
  2. Γειά σου Κυριάκο τεράστιε πολιτικέ άνδρα της Ελλάδος!

    ReplyDelete
  3. Όταν ανώνυμοι δημόσιοι υπάλληλοι που ανάθεμα αν πήραν ένα πτυχίο, αποκαλούν απαξιωτικά "Κούλη" αυτόν που αποφοίτησε με Άριστα και διακρίσεις από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου (Harvard, Stanford).
    Να δεις πώς λέγεται αυτό...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κόμπλεξ αγαπητό μου pet! Κόμπλεξ που υποδαυλίζεται και από οικονομικά συμφέροντα σχετιζόμενα με την παρούσα κατάσταση. Αν και δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος, απαντώ γιατί το κάνω κι εγώ (χαμηλώνω το κεφάλι μου από ντροπή αλλά και δέος που μου προκαλεί το βιογραφικό του Κούλη, του ΚΥΡΙΑΚΟΥ, συγνώμη ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ!)
      Άσε μας εμάς τους κομπλεξικούς και ανθέλληνες όμως και μίλα μας για τον ΚΥΡΙΑΚΟ της καρδιάς σου. Πες μας κι άλλα..:)

      Delete
  4. Once συριζαίος για πάντα συριζαίος. Σας μάθαμε πια. Κάντε κι άλλες γονυκλυσίες στην εξουσία. Αλήθεια, αυτό με την εκκλησία και τα θρησκευτικά δεν είδα να το σχολιάζεις. Εμ βέβαια, εδώ καιγόμαστε μην γίνει πρωθυπουργός ο κούλης - θα μας νοιάξει που κάνει κουμάντο στην "αριστερή" κυβερνησάρα μας το παπαδαριό; Την κουτάλα μη χάσουμε σύντροφοι! την κουτάλα! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

    ReplyDelete