Sunday 4 June 2017

welcome to the new reality


Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, μας ανακοινώνει τον "οδικό χάρτη επιβίωσης" στη νέα πραγματικότητα. Είναι μια εικόνα-σύμβολο της νέας εποχής. Η καχυποψία και ο φόβος θα είναι φίλοι σου. Ο ξένος (και διασταλτικά ο "άλλος") εχθρός. Η ασφάλεια της στάνης, μονόδρομος.

6 comments:

  1. Πουθενά δεν αναφέρει για "ξένο" η επιγραφή. Εσύ όταν σε πυροβολούν κάτσε και πήγαινε να το συζητήσεις. Επιπλέον η May έβγαλε μια πολύ προσεκτική ανακοίνωση. Σας συμφέρει μου φαίνεται να ταΐζετε και να συντηρείτε το τέρας του ρατσισμού. Αυτή είναι η λειτουργία του άρθρου σου κι ας το παίζεις ψευτοεπαναστάτης. Αιδώς Αργείοι!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και δεν μου λες φελλέ, στον ΣΚΑΪ που προφανώς ενημερώνεσαι, δεν είπαν τίποτα για τα 3,5 δις οπλικά συστήματα, που η φιλενάδα σου η May πούλησε στη Σαουδική Αραβία, μόλις τον περασμένο Απρίλιο, ε?
      Σωστά, και γιατί να πουν? Άλλωστε, τι σχέση έχει η Σ.Αραβία με τους τζιχαντιστές?

      Delete
    2. Τιμή μου να με αποκαλούν "φελλό" και να κάνουν φιλενάδα μου τη May, ρατσιστές και φασίστες σαν του λόγου σου (το λέει και τ' όνομά σου άλλωστε).
      Σ' ευχαριστώ μικρέ Γκέμπελ.
      Αλήθεια η εμμονή σου με τον Σκάι, τι φάση; LOL!

      Delete
    3. Εγώ δεν έχω εμμονή...αυτοί είναι ξεφτίλες :)
      Όσο για τα υπόλοιπα, ο αχταρμάς που έχεις στο κεφάλι σου με αποθαρρύνει να σου εξηγήσω για το όνομά μου.

      Delete
  2. Όλα τα φαστιστοειδή-ρατσιστοειδή βρήκαν στέγη στο αντιμνημόνιο. Άλλα αυτοαποκαλούνται εθνικιστές, άλλα αριστεροί, άλλα αλληλέγγυοι κλπ. Στην ουσία όλα είναι λαμόγια, συνήθως κρατικοδίαιτα, διορισμένα με μέσον, που ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ - ΝΔ τα καλά χρόνια. Πήγαν πολλοί στον σύριζα (προσωρινά) για ιδιοτελείς λόγους και μόλις διέψευσε κι αυτός τις προσδοκίες τους για λεφτόδεντρα, διαγραφή χρεών, κατάργηση ΕΝΦΙΑ, συνέχισαν τις μετακινήσεις προς ΛΑΕ, πλεύσεις και δε συμμαζεύεται.
    Δεν υπάρχει σωτηρία λέμε.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Άσε μας εμάς. Πες μου για σένα. Μίλα μου για την παιδική σου ηλικία...

      Delete