Wednesday 16 February 2011

Μήνυμα της Τρόϊκας στον Ελληνικό λαό!

Πριν λίγο από το Γραφείο του Πρωθυπουργού (Γ.Α.Παπανδρέου....) εξεδόθη η ακόλουθη ανακοίνωση-μήνυμα μακράς διαρκείας:



Όσοι δεν συμμορφωθούν και επιλέξουν την επικίνδυνη ατραπό της διατάραξης της κοινωνικής γαλήνης και αφασίας, θα αντιμετωπίζονται ωσάν τον κάτωθι τρομοκράτη-"σκουπίδι" της Κερατέας:


για το πιο πάνω video-παράδειγμα διαβάζουμε στο newsday:

Εικόνες ντροπής και απίστευτης βαρβαρότητας, κατέγραψε κάτοικος της Κερατέας με την κάμερά του, τη στιγμή που τα ΜΑΤ επιχειρούσαν να διασπάσουν το μπλοκ των διαδηλωτών.

Στο βίντεο, ένας από αυτούς-τους διαδηλωτές- "έπεσε" στα χέρια, ή μάλλον σε ότι είχαν πάνω τους, οι άνδρες των ΜΑΤ.
Αφού τον εγκλώβισαν στην μέση του δρόμου, ένας αστυνομικός άρχισε να τον χτυπά με μανία.
Την ώρα που ο νεαρός είναι στο έδαφος πλησιάζουν άλλοι δυο άνδρες των ΜΑΤ. Ο ένας τον κλοτσά, ενώ ο δεύτερος χωρίς κανέναν απολύτως λόγο τον χτυπάει με γροθιές. Λίγο αργότερα ο νεαρός οδηγείται στην κλούβα, μόνο που οι αστυνομικοί δεν έχουν βγάλει ακόμη το άχτι τους. Ο αστυνομικός που τον έχει συλλάβει, του ρίχνει κουτουλιά με το κράνος, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι.
Σταματούν να τον χτυπούν μόνο, όταν κάποιοι εξ' αυτών παρατήρησαν πως πολίτης, τους καταγράφει από το μπαλκόνι με την κάμερα.
To video ντοκουμέντο παρουσιάστηκε στον ανακριτή και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην από κοινού απόφαση ανακριτή - εισαγγελέα για την ελευθέρωση των συλληφθέντων που είχαν οδηγηθεί με βαρύτατες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

No comments:

Post a Comment