Friday 18 May 2012

Για πάντα χαζοί!

φωτ.: ψωμιάδης με ντόρα 
μπροστά στη γνωστή αγαπημένη τους πολυκατοικία

νουδού: ένα κόμμα από το μέλλον

«Όταν σε καλεί η πατρίδα, τα παιδιά σου και η ιστορία σου, όσο αδικημένος και παραγκωνισμένος να νιώθεις, δεν έχεις το δικαίωμα να πεις όχι σε μια ειλικρινή πρόσκληση πανστρατιάς». Με αυτά τα λόγια ο έκπτωτος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε την επιστροφή του στην κεντρική πολιτική σκηνή, καθώς αναλαμβάνει ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ.Σαμαράς επέλεξε να αξιοποιήσει τον κ.Ψωμιάδη που τους τελευταίους μήνες ήταν στη μαύρη λίστα του προέδρου της ΝΔ, εξαιτίας της εμπλοκής του σε περίπου 4 με 5 ποινικές υποθέσεις.
Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας  ο πρώην Περιφερειάρχης συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά και όπως τονίζει «μετά, τη συζήτηση που είχα με τον κ. Σαμαρά, αναλαμβάνω εν λευκώ τη στρατηγική της προεκλογικής εκστρατείας της παράταξης στη Βόρεια Ελλάδα με αναφορά απευθείας στον Πρόεδρο».

Ο κ. Ψωμιάδης, δήλωσε ότι «αλλάζουν τώρα τα πάντα στην Κεντροδεξιά και νιώθω δικαιωμένος γι’ αυτή την εξέλιξη. Δεν πρέπει να παραδώσουμε την Ελλάδα ούτε στα διεθνή συμφέροντα ούτε στην ανεύθυνη, επικίνδυνη, μηδενιστική Αριστερά. Στις συνιστώσες του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας, στο αριστερό μπλόκο των μεταρρυθμίσεων και των αναγκαίων αλλαγών, απαντάμε με σύνθεση δυνάμεων και υπεύθυνες προτάσεις. Τέρμα τα αστεία και τα παραμύθια».

πηγή: alterthess


No comments:

Post a Comment