Sunday 9 December 2012

και σας γαμώ τον Χίτλερ


Τι έπρεπε να απαντήσει ο Πέτρος Τατσόπουλος
Ναι ρε είμαι αδελφή, Πακιστανός και Εβραίος και σας γαμώ το Χίτλερ

του Αναγνώστη Λασκαράτου

Πάνε πολλά χρόνια που είχα δει μια αμερικανική ταινία, που δυστυχώς δεν θυμάμαι τον τίτλο της. Μια γερουσιαστίνα κατηγορείτο από κίτρινους δημοσιογράφους και Ρεπουμπλικάνους πως ήταν λεσβία. Δεν ήταν, αλλά ήταν μια δυνατή και αξιοπρεπής γυναίκα και αρνήθηκε να διαψεύσει πως δεν ήταν ελέφας, αν μη τι άλλο υπερασπιζόμενη τα αυτονόητα. Η υπερασπιστική της γραμμή. που τελικά τη δικαίωσε ήταν πως έχω δικαίωμα αν θέλω να είμαι λεσβία, δεν σας πέφτει λόγος, δεν είναι κακό και σεις υποκριτικές κουτσομπόλες βουλώστε το.  
  —— 
Ο κ.Τατσόπουλος μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής, γιατί είναι λόγιος, θαρραλέος, αυθόρμητος,  και ξεχωρίζει μέσα στο σωρό των συντηρητικών και ευπροσάρμοστων χρυσών μετριοτήτων, στην πλειοψηφία τους, που συγκροτούν την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ένας άνθρωπος που δεν θα καταδεχόταν να ορκίζεται στη Βουλή θρησκευτικά από τον αρχιεπίσκοπο της χουντικής Εκκλησίας όπως ο Γλέζος ή να σκύβει και να φυλάει μπροστά σε μαθητές το χέρι των παπάδων όπως ο μαοϊκός Κοδέλας ή να κολακεύει το φοροκλέφτη εξηνταβελόνη αρχιεπίσκοπο όπως ο Τσίπρας ή να προσβάλει τους ανάπηρους όπως κάποιος πασοκογενής βουλευτής Βοιωτίας που δεν θυμάμαι το όνομά του. Δυστυχώς είναι οξύθυμος άνθρωπος, έχει γίνει πρωταγωνιστής γελοίων τηλεοπτικών επεισοδίων και αυτό δεν τον τιμά ούτε ως αριστερό πολιτικό ούτε ως άνδρα. Προσωπικά πιστεύω πως μέτρο του ανδρισμού μας (όχι όπως τον εννοούν οι ελληνοχριστιανές κρυφοαδελφές με το γυναικουλίστικο χαρακτήρα) είναι και η ικανότητα να είμαστε ψύχραιμοι, η τρυφερότητά μας, ο σεβασμός μας και ο ιπποτισμός μας στο άλλο φύλο, που τόσο μας στηρίζει και τόσο το χρειαζόμαστε. Το ότι δεν είναι ομοφυλόφιλος και έχει στις ωραίες γυναίκες ιδιαίτερη απήχηση, στην οποία ανταποκρίνεται με επιτυχία, είναι γνωστό και ηλίου φαεινότερο, αλλά ο φαλλοκράτης δεν είναι και πραγματικός άνδρας. Ένας λόγος παραπάνω λοιπόν, ως σεξουαλικά υπεράνω υποψίας, να μην πατάει τις μπανανόφλουδες που του πετάνε οι άνανδροι δαίμονες της νύχτας, οι υμνητές του παιδεραστή Στράιχερ, αυτοί που βαράνε γυναίκες και πεινασμένους μετανάστες, οι διάδοχοι των ομοφυλόφιλων ταγμάτων εφόδου του Ερνστ Ρεμ, αυτοί οι μοχθηροί που συναγωνίζονται πολύ άγαρμπα το παπαδαριό στις φαρισαϊκές ελεημοσύνες του κώλου, αυτοί που σταυλίζονται σε μια συμμορία που η αναλογία ανδρών/γυναικών είναι δέκα προς μια, αυτοί οι ανελλήνιστοι αγράμματοι που βαράνε προσοχή μπροστά στον κοντό, αυτοί που δεν τολμάνε να τα βάλουν με τις ξένες Μαφίες που λυμαίνονται τη χώρα στο βασίλειο της νύχτας, αυτοί που στοχοποιούν μόνο αδύναμους αθώους, αυτοί που παραιτούνται υπάκουα από βουλευτές για χάρη του φίλου της κόρης του αφεντικού τους (με αντάλλαγμα μια θέση υπαλλήλου στη Βουλή που βρίζουν), αυτοί που η μόνη βουλευτίνα που έχουν εκλέξει είναι η ιδιοκτήτρια του κτιρίου του ροζ New Dream και σύζυγος του χοντρούλη συμπλεγματικού Φυρερίσκου με τη στριγγή φωνή, που θυμίζει τον υστερικό καραγκιόζη Γιώργο Παπαδόπουλο, αυτοί που τους έχουν αποδοκιμάσει με περιφρόνηση οι Έλληνες μετανάστες όπου γης, που έχουν κι αυτοί πέσει θύματα (“Βρωμοέλληνες”) των ντόπιων ρατσιστών των δεύτερων πατρίδων τους. 
—— 
Ναι ρε, είμαι αδελφή, Πακιστανός και Εβραίος στη θρησκεία και σας γαμώ το Χίτλερ, είναι η μόνη αντρίκια απάντηση που δίνουμε στους υπηρέτες των εφοπλιστών, των βιομήχανων, στις αρσενικές (;) ψευτοθεούσες (πρώην Σατανιστές) ενορίτισσες του κρυφοομοφυλόφιλου παπαδαριού που αγιάζει τα γραφεία τους, στα κοινοβουλευτικά τσιράκια του τραπεζίτη Σάλα, που τα βάζουν δέκα μαζί οπλισμένοι με ένα φουκαρά και που ο αρχηγός τους σκύβει και υποκλίνεται μπροστά στη Ντόρα Μπακογιάννη.

No comments:

Post a Comment