Thursday 31 January 2013

Σφαγή Καταριανού γλάρου στη Γκιώνα.


Υπέροχη γκάφα από τον Ant1: Μετέτρεψε σε ρεπορτάζ ένα αστείο ποστ για επενδύσεις Αράβων στη Γκιώνα! 

[……]

Ας πάρουμε όμως...

...τα πράγματα από την αρχή.

Υπάρχει ένα blog, το Κουλούρι, το οποίο γράφει συνειδητά φανταστικές αλλά εν μέρει αληθοφανείς ιστορίες, σατιρίζοντας τα κάθε λογής στερεότυπα του εγχώριου δημόσιου διαλόγου. Στις 11 Ιανουαρίου, το Κουλούρι οραματίστηκε την κατασκευή ενός χιονοδρομικού κέντρου στη Γκιώνα από πάμπλουτους Άραβες.


Ενδεικτικός του ύφους του άρθρου είναι ο επίλογος του:

Ενδεικτικός του ύφους του άρθρου είναι ο επίλογος του: «Είμαι πολύ τυχερός», μας τόνισε ο πρίγκηπας με ένα πονηρό χαμόγελο, «που κάνω αυτό το project σε καιρούς κρίσης γιατί έτσι πετυχαίνω πολύ καλές συνεργασίες σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και στο τέλος θα βγούμε όλοι κερδισμένοι. Επιτέλους οι Έλληνες snowboarders θα έχουν το κατάλληλο μέρος να ξεδιπλώσουν το σπάνιο ταλέντο τους καθώς αντικειμενικά τα χιονοδρομικά κέντρα που υπάρχουν σήμερα δεν είναι αρκετά για να εξασκήσουν όλα τους τα κόλπα». Τέλος, ερωτηθείς για τις πληροφορίες που θέλουν τον Βλάση Τσάκα να τον εκπροσωπεί και να αναλαμβάνει το management του χιονοδρομικού κέντρου ο πρίγκηπας αρκέστηκε να σχολιάσει «Δεν νομίζω πως θα ενδιέφερε τον Βλάση κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι θα σπαταλά όλο του τον χρόνο φτιάχνοντας kickers με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επικεντρωθεί στα καθήκοντα του.»

Φαίνεται ότι οι συντελεστές του δελτίου ειδήσεων του Ant1 δεν προβληματίστηκαν από την αναφορά του ονόματος του Βλάση Τσάκα και μετέτρεψαν το εν λόγω ποστ σε ρεπορτάζ, αναστατώνοντας και τους φορείς της τοπικής κοινωνίας.

 Το καλύτερο; Οι τοπικοί φορείς υπήρξαν λαλίστατοι: 



πηγή: κίρκη

No comments:

Post a Comment