Friday 23 January 2015

μικροαστοί, πάρτε χαρτί


Βούλτεψη: Αγοράστε χαρτιά υγείας, έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ!

23 Ιανουαρίου 2015

Ένα ακόμα ρεσιτάλ, ίσως το τελευταίο της για τη φετινή προεκλογική περίοδο, έδωσε η Σοφία Βούλτεψη στην πρωινή εκπομπή του Mega, προτρέποντας μάλιστα τους παρουσιαστές της εκπομπής να αγοράσουν… χαρτί υγείας, γιατί με τον ΣΥΡΙΖΑ δε θα έχουμε!

«Ο κόσμος νομίζει ότι χρεοκοπία είναι αυτό που ζει τώρα. Χρεοκοπία σημαίνει πραγματική χρεοκοπία, στη διάρκεια της οποίας σταματούν αμέσως οι εισαγωγές καυσίμων, πρώτων υλών και φαρμάκων», ανέφερε στο γνωστό τρομολαγνικό της μοτίβο η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, προκαλώντας την αντίδραση του Γιώργου Οικονομέα, που σχολίασε: «Κοντεύετε να μας πείτε ότι δε θα έχουμε και χαρτιά υγείας».

«Όχι, χαρτί υγείας δεν έχει η Αργεντινή και η Βενεζουέλα. Πάντως σου συνιστώ να αγοράσεις», ήταν η απάντηση της Σοφίας Βούλτεψη, που άφησε εμβρόντητους τους δύο παρουσιαστές.

3 comments:

  1. Τι θα κάνουμε χωρίς Βούλτεψη από Δευτέρα; Αρχίζω να παρουσιάζω σημάδια στέρησης γιατρέ μου...

    ReplyDelete
    Replies
    1. δύσκολα τα πράματα mahler..
      είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν και αριστερά υποκατάστατα (...) αλλά δεν θα φτάνουν ούτε μια τούφα απ'τα μαλλιά της σοφίας....για να μην ανέβουμε levels και πάμε σε ντινόπουλους και άδωνι...
      από την άλλη, έχω εμπιστοσύνη στη βλακεία των δεξιών και τους περισσότερους από δαύτους πιστεύω θα τους ξαναέχουμε στη βουλή=>στα κανάλια...τα νούμερα φέρνουν νούμερα

      Delete
    2. Καλά από τον Άδωνι δεν γλιτώνουμε. Και εκτός βουλής να μείνει θα έχει το κανάλι με τα βιβλία. Πολύ θα ήθελα όμως να δώ την φάτσα τους την Κυριακή άν όντως φάνε την ψωλιά.

      Delete