Friday 3 June 2016

πρώτο ψέμα

Πάνω στην τούρλα του περασμένου καλοκαιριού, τα μουρούτια είχαν ξεσαλώσει. Περνούσαν οι μήνες βλέπετε από τότε που είχαν χάσει τα γούστα της κυβέρνησης και δεν έβλεπαν να κλείνει αυτή η περίφημη "αριστερή παρένθεση".

Οι γκεμπελίσκοι της "ομάδας αλητείας", έπαιζαν από παλιά την "επικοινωνία" στα δάχτυλα και είχαν στο ενεργητικό τους παραγωγές εκατοντάδων λίτρων γλίτσας. Δεν ξέρανε ακόμα που το πάει ο Αλέξης, αλλά ξέρανε πολύ καλά ότι έπρεπε να πληγεί το περίφημο "ηθικό πλεονέκτημα" της Αριστεράς.
Παρένθεση: το οποίο πλεονέκτημα, πολλά φιλελέδια και adonistas επιχαίρουν ότι έχει χαθεί, αλλά μη φάνε τα καημένα, θα σφάξουμε γλάρο για το πόσο Αριστεροί είναι τούτοι οι συριζαίοι. Κλείνει η παρένθεση.

Ξέρετε πως πάει. Βγάζει κάποιος την "αποκάλυψη" και αναλαμβάνει την ίδια μέρα το αποχετευτικό τους δίκτυο να τη διαδώσει στις εσχατιές του ελληνικού ίντερνετ, ώστε να πιάσει τόπο η επιδιωκόμενη αποδόμηση. Συνεργαζόμενοι βόθροι υπάρχουν πολλοί. Επιλέχθηκε η πατσαβούρα του θέμου, μιας κι έχει αποδείξει επανειλημμένα πόσο αδίστακτος είναι. Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για τον κονφερανσιέ των ναζί χρυσαύγουλων, ενώ το πρώκτο θέμα του το λες και "το σοβαρό makeleio".

Η "δουλειά" έγινε και θυμάμαι για μέρες τα καθεστωτικά παπαγαλάκια να γουρλώνουν τα μάτια τους από το σοκ του σκανδάλου....."Η μητέρα της Βαλαβάνη, σήκωσε 200.000€ από τον λογαριασμό της, 3 μέρες μετά την επιβολή του capital control".

Η συνέχεια όχι πολύ γνωστή.Ο θέμος με την πρωκτοφυλλάδα του έφαγαν αγωγή από τη Βαλαβάνη και η τελευταία φυσικά δικαιώθηκε, αφού επρόκειτο για καραμπινάτη λασπολογία.

Ο κομιστής και μόνιμος κάτοικος Ελβετίας αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη και η ζωή στον γιδότοπο συνεχίζεται(?)

Προσέξτε την φράση που απομόνωσα από την έγγραφη συγνώμη: "..προκύπτει ότι, η πληροφόρηση μας στηρίχθηκε σε ισχυρισμούς που προέβαλλαν στελέχη της αντιπολίτευσης στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, τα οποία αποδεικνύονται σήμερα ως ανακριβή". Νομίζω ότι αποτελεί την ομολογία μιας συστηματικής και οργανωμένης αλητείας.

No comments:

Post a Comment