Wednesday 18 April 2012

Πολιτικό θρίλερ με τη Τζούλια!

Την είχαν "δικιά τους" Antonis και Καρατζαφύρερ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας τις τελευταίες ημέρες εξελίχθηκε στην Αθήνα ένα άνευ προηγουμένου πολιτικό θρίλερ με "έπαθλο" τη διάσημη Τζούλια Αλεξανδράτου.
 Πιο συγκεκριμένα εδώ και καιρό η γνωστή καλλιτέχνις είχε αποφασίσει να κατέβει στον πολιτικό στίβο, αποδεχόμενη την επίμονη πρόταση ανθρώπων του κυρίου Σαμαρά!. 
Τη Μεγάλη Βδομάδα όμως ο πρόεδρος του Λάος κ.Καρατζαφέρης συνεπικουρούμενος από τον κοινό φίλο Ηλία Ψινάκη, πήγε να κάνει το colpo grosso στη δεξιά πολυκατοικία και να κλέψει την τελευταία στιγμή τη λαμπερή υποψηφιότητα της διάσημης καλλιτέχνιδος. 
Η χαριτωμένη προσέγγιση του βιρτουόζου Γιώργου ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Μεγάλο Σάββατο, όταν οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα στο τραπέζι της μαγειρίτσας! Κι ενώ ο αρχηγός του Λάος ετοιμαζότανε να πάρει μια περίλαμπρη εκδίκηση για τις απώλειες Άδωνι και Βορίδη, η Τζούλια ξαφνιάζοντας τους πάντες, ανακοίνωσε ότι θα κατέβει στις επόμενες εκλογές με τους Οικολόγους του Δημοσθένη Βεργή!
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η νέα πολιτικός δικαιολογώντας και την επιλογή της: "Βρήκα περισσότερη σοβαρότητα, ειλικρίνεια και ανθρωπιά στο πρόγραμμα του κυρίου Βεργή"


No comments:

Post a Comment