Thursday 7 June 2012

Τι κοιτάς ρε μαλάκα? Απάντησε!

2 comments:

  1. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται...
    Μεγάλη επιτυχία η διαφήμιση κι
    όσο την πολεμούν, ανεβάζουν τη ΝΔ.
    Λέτε να βγει κι αυτοδύναμη στο τέλος;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Φίλε Anonyme

      Αν βρίσκεις επιτυχημένο το γεγονός ότι η διαφήμιση αυτή "συζητήθηκε", πρέπει να σου πω ότι αυτή η καρατζαφέρια λογική "ντόρος να γίνεται κι ας είναι και για κακό", είναι μια παρωχημένη, παλιάς σχολής τακτική, που "δουλεύει" εν μέρει μόνο και όχι όσο φαντάζεσαι πια. Και αυτό γιατί ο κόσμος/τηλεθεατής είναι αρκετά πιο εκπαιδευμένος σε τέτοιες τακτικές από ότι ήταν παλιά.

      Η διαφήμιση δεν είναι απλά αρνητική. Είναι χυδαία και μάλιστα έχει συμπυκνωμένη χυδαιότητα, αφού συνδυάζει την εκμετάλλευση πρωτόγονων ενστίκτων όπως ο φόβος, με την παιδική αθωότητα (ιερά "τοτέμ" ακόμα και για την αδίστακτη "εμπορική επικοινωνία"), περνώντας στο υποσυνείδητο του τηλεθεατή άθλια ψέμματα.

      Πάντως τέτοια αναχρονιστική επικοινωνιακή τακτική που διακρίνω στη διαφήμιση, δεν μου κάνει καμμία εντύπωση που "εγκρίθηκε" απ'τον antonis_. Είναι ένας καραμπινάτος 200άρης σε σώμα 60άρη.

      Όσο για το εάν μετά από όλα αυτά τον βγάλουνε οι έλληνες και αυτοδύναμο...τι να σου πω φίλε......Για όλα μας έχω ικανούς, όταν για παράδειγμα υπάρχουν συνάνθρωποί μας που σήμερα στο internet χέζουν στα μούτρα μας και τα μυαλά μας υπερασπιζόμενοι έναν κομπλεξικό φασίστα σαν τον κασιδιάρη...

      Delete