Wednesday 20 June 2012

ποιώντας ήθος...

..και μιλώντας για Δημοκρατία...

Μεγαλώνει η "οικογένεια"?
Βρέθηκε και ο χαμένος "ξάδερφος"?

Καλεσμένος στο "Πρωινό Mou" ήταν ο Γιάννης Μπέζος που μίλησε για τις πρόσφατες εκλογές. Ο ηθοποιός και φίλος της Δημοκρατικής Αριστεράς δήλωσε πως η ΔΗΜ.ΑΡ. πρέπει να έχει ενεργή συμμετοχή στην κυβέρνηση που θα σχηματιστεί και υποστήριξε πως ο λαός ψήφισε σοφά, αφού έδωσε και μια ισχυρή αντιπολίτευση. Για τη ΧΑ διαπίστωσε ότι έχει την ιδεολογική της θέση η οποία είναι...δεδομένη και ότι εκφράζεται με....ακρότητες (με ύφος "παιδιά είναι, το αίμα τους βράζει...ε δώσανε και μερικές πατριωτικές μαχαιριούλες στον λαθρομετανάσταρο.."). Μίλησε επίσης για το χαστούκι του Κασιδιάρη στην Κανέλλη και υποστήριξε πως συμβόλιζε ένα χαστούκι στο κατεστημένο.

Δείτε το βίντεο:



Στη συνέχεια, οφ κάμερα και σύμφωνα με το φαντασιόπληκτο blog μας, ο ηθοποιός ομολόγησε ότι όχι μόνο δεν έχει πρόβλημα με τους κασιδιάρηδες, αλλά αντιθέτως θαυμάζει την προσήλωσή τους στην ιδεολογία. Γι αυτό και σκοπεύει άμεσα να πάρει έναν και στο σπίτι του.
"Παρήγγειλα ήδη και ταμπελίτσες ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΑ. Άσε που αυτόν θα μπορώ να τον στέλνω και για τσιγάρα.....Το κακό με τους ξένους έχει παραγίνει κι εγώ είμαι αριστερός, δεν θέλω να λερώσω τα χέρια μου με αίμα. Τόσοι πατριώτες-που-εκφράζονται-ακραία υπάρχουν.."
Πάντως ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΦΗΜΗ που κυκλοφόρησε το πρωί σε εθνικοστρατομπατσοπατριωτικούς κύκλους, η οποία ήθελε τον δημοφιλή ηθοποιό να εισηγείται στον πρόεδρο κουβέλη, να απαιτήσει ο τελευταίος τη συμμετοχή και της ΧΑ στην εθνική εθνοσωτήριο κυβέρνηση του antonis_.  
Οπότε θα αρκεστούν με το να αφεθούν να "βοηθούν" ελεύθερα..

No comments:

Post a Comment