Thursday 14 February 2013

τους ενώνει η πίστη στην ευγονική

ο "σοσιαλιστής" εθνικοσοσιαλιστής Lover Do SS

Ακτιβίστικη χαρακτήρισε ο πρώην υπουργός, σοσιαλιστής κ. Ανδρέας Λοβέρδος τη δράση της Χρυσής Αυγής, σε συνέντευξη του χθες στον Σκάι. Μάλιστα ο κ. Λοβέρδος χαρακτήρισε τη Χ.Α. ως «το πρώτο κίνημα μετά τη Μεταπολίτευση που γεννιέται αυθεντικά.» "Αυτό γιατί να το καταγγείλει κανείς;" διερωτήθηκε στη συνέχεια ο κ. Λοβέρδος και αφού τα είπε όλα αυτά, φρόντισε να πάρει και τις αποστάσεις, λέγοντας ότι είναι αντίθετος με την πολιτική της. Πηγή: www.lifo.gr
Ακτιβίστικη χαρακτήρισε ο πρώην υπουργός, σοσιαλιστής κ. Ανδρέας Λοβέρδος τη δράση της Χρυσής Αυγής, σε συνέντευξη του χθες στον Σκάι. Μάλιστα ο κ. Λοβέρδος χαρακτήρισε τη Χ.Α. ως «το πρώτο κίνημα μετά τη Μεταπολίτευση που γεννιέται αυθεντικά.» "Αυτό γιατί να το καταγγείλει κανείς;" διερωτήθηκε στη συνέχεια ο κ. Λοβέρδος και αφού τα είπε όλα αυτά, φρόντισε να πάρει και τις αποστάσεις, λέγοντας ότι είναι αντίθετος με την πολιτική της. Πηγή: www.lifo.g
"Η Χρυσή Αυγή κάνει ακτιβισμό πάνω σε πραγματικά προβλήματα και έτσι παράγει εμπιστοσύνη και απολαμβάνει ποσοστά. Αυτό γιατί να το καταγγείλει κανείς;" δήλωσε ο πρόεδρος του ΡΙΚΚΣΥ Ανδρέας Λοβέρδος σε τηλεοπτική εκπομπή.

 "Γιατί μας προβληματίζει το γεγονός ότι ανεβαίνει κάποιος που κάνει με τρόπο ακτιβίστικο πολιτική πάνω σε πραγματικά προβλήματα" ανέφερε και πρόσθεσε ότι "από τη Μεταπολίτευση και μετά είναι το πρώτο κίνημα που γεννιέται αυθεντικά" διευκρινίζοντας ότι ο ίδιος δεν τους υποστηρίζει.
 

Σημείωσε πως η Χρυσή Αυγή λέει ό,τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος όμως "έκανε ακτιβισμό πάνω σε υπουργούς" με ξυλοδαρμούς και γιαούρτια όπως είπε.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή "ελληνική Χεζμπολάχ".



No comments:

Post a Comment