Friday 7 June 2013

αφού σε σώσουν αυτοί, θα ξαναγράψουν και την Ιστορία....

..ανορθόγραφα και με πολλά ουγκ...


Ο πρώτος Έλληνας βουλευτής που αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα από το βήμα της Βουλής

Ηλία πάχυνες (κι εγώ)

Άρης Δημοκίδης

Όταν κάποιοι ακροδεξιοί πηγαίνουν στο Νταχάου και στο Άουσβιτς, φωτογραφίζονται στους φούρνους κάνοντας κερατάκια και ανεβάζουν τις φωτο γράφοντας πράγματα όπως "Εδώ γινόταν τα γλέντια" και "Άντε να ξανανάψουμε τους φούρνους για να κάψουμε όσους Εβραίους γλίτωσαν.


Επίσης, στις σελίδες τους, σε άπταιστα ΚΕΦΑΛΑΙΑ GREEKLISH, απογοητεύονται που ο Χίτλερ δεν έκανε σαπουνάκια κι άλλα παιδιά και μεγάλους, ενώ σε ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον Εβραίων, σε όλο τον κόσμο, η απειλή για τη σαπωνοποίηση είναι συχνότατη.


Βέβαια, κατά τα άλλα, όλοι τους αρνούνται το Ολοκαύτωμα.


Μόνο που, σε αντίθεση με άλλα αμφισβητούμενα συμβάντα [γέννηση Χριστού, χορός του Ζαλόγγου κλπ] τα γεγονότα είναι σχετικά πρόσφατα και η δημοσιογραφία της περιοχής, όπως και τα μαγνητοσκοπημένα ντοκουμέντα μπορούν να μας αποδείξουν το τι έγινε τότε.


Όταν οι συμμαχικές δυνάμεις μπήκαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης -στα οποία θανατώθηκαν περίπου έξι εκατομμύρια άνθρωποι- οι στρατιώτες έμειναν έκπληκτοι απ' αυτό που είδαν (οι Γερμανοί είχαν φύγει, και οι επιζώντες τρέκλιζαν στα στρατόπεδα σαν φαντάσματα, χωρίς να ξέρουν τι να κάνουν).


Το μαγνητοσκόπησαν, το φωτογράφησαν, πήραν μαρτυρίες. Ήξεραν όμως πολύ καλά πως οι ναζιστικές θηριωδίες ήταν τόσο εξωφρενικές που κανένας δεν θα τους πίστευε, και πολύ περισσότερο οι Γερμανοί που θεωρούσαν άγιο τον Χίτλερ.


Και τότε αποφάσισαν να κάνουν κάτι στα γρήγορα: άνοιξαν τις πόρτες των στρατοπέδων, και κάλεσαν όλους τους Γερμανούς πολίτες που ζούσαν στις γύρω περιοχές να τα επισκεφθούν. Οι "γείτονες" των στρατοπέδων συγκέντρωσης, που δεν είχαν ιδέα τι συνέβαινε τόσα χρόνια δίπλα τους είδαν τα σαπισμένα κουφάρια, είδαν τους φρεσκοχρησιμοποιημένους φούρνους και κατάλαβαν επιτέλους τι ήταν αυτός ο δύσοσμος καπνός που έβγαινε μέρα νύχτα από τις καμινάδες των κτιρίων.


Κι ενώ πολλές χώρες θα τα αρνούνταν όλα αυτά (όλοι πάντα βρίσκουμε δικαιολογίες για όσα στραβά έκανε ποτέ η χώρα μας, ή συχνότερα δεν τα δεχόμαστε καν και θεωρούμε "προδότες" όσους τα επισημαίνουν), η Γερμανία αναγκάστηκε -και λόγω της κατακραυγής των πολιτών της- να αναγνωρίσει άμεσα τη θηριωδία.


Δεν προσπάθησε να διαστρεβλώσει ή να κρύψει την κακή πλευρά του παρελθόντος της η Γερμανία. Κανένας πολιτικός ή βουλευτής της χώρας δεν αρνείται το Ολοκαύτωμα (κι αν κάποιος το κάνει, φυλακίζεται για πέντε χρόνια).


Κι όμως, ενώ οι άμεσα εμπλεκόμενοι ποτέ δεν αρνήθηκαν το Ολοκαύτωμα, βρέθηκε να το αρνείται ο Έλληνας βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης!


Κι όταν ούτε καν ίδια η Γερμανία (ούτε τότε ούτε τώρα ούτε ποτέ) δεν προσπάθησε / προσπαθεί να υπερασπιστεί τις θηριωδίες του Χίτλερ, έρχονται οι Έλληνες ξερόλες του διαδικτύου και της Βουλής να υποστηρίξουν το Χίτλερ, και να "ξεσκεπάσουν" τις συνωμοσίες, βασισμένοι κυρίως στο ίντερνετ, στη διαίσθησή τους - και στα βιβλία των εκδόσεων Λιακόπουλος...

πηγή: lifo

No comments:

Post a Comment