Thursday 16 January 2014

ο απόηχος μιας φάπας

το παρακάτω video το είδε ο αγλαός Ευαγγελάτος και έφριξε....ο ίδιος ο antonis_ βέβαια απάντησε με κάτι λεβέντικες μαλακίες στον Φάρατζ, αλλά ανέλαβε δράση το τριχωτό παπαγαλάκι του, για να πάρει το αίμα τους πίσω.....

ένιωσε προσβεβλημένος λέει...και για να τον πιστέψουμε γούρλωσε τα μάτια και κατακεραύνωσε οργισμένος τον αναιδέστατο Άγγλο ευρωβουλευτή: "στο πρόσωπο του Σαμαρά ειρωνεύεται όλους εμάς...γιατί ο Σαμαράς είναι ο εκλεγμένος πρωθυπουργός"...

αυτά χθες..

σήμερα το καραγκιοζιλίκι του τερμάτισε.....
τον έβγαλε σε παράθυρο τον Φάρατζ και εμφανώς αγκομαχούσε (αλλά μάταια) να του βγάλει ένα προφίλ ημίτρελου, εξτρεμιστή, λαϊκιστή, αντιευρωπαϊστή και κατά βάθος ανθέλληνα (αφού δεν συμφωνεί και με την επιστροφή των μαρμάρων)....

βρε τους φουκαράδες τους ευαγγελάτους....:)

όσο περισσότερο θα γκρεμίζονται
τόσο περισσότερο γέλιο θα βγάζουν



Ούτε έξω πάμε καλά

Pitsirikos

Θριαμβευτική ήταν χτεσινή ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ο Αντώνης Σαμαράς παρουσίασε το πρόγραμμα της ελληνικής προεδρίας που περιλαμβάνει συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά και καλαματιανό. Ο Αντώνης Σαμαράς είπε πως η Ελλάδα είναι το σύμβολο του ότι η Ευρώπη μπορεί. Ναι, η Ελλάδα είναι η απόδειξη ότι η Ευρώπη μπορεί να διαλυθεί. Άνετα.

Ο Βρετανός ευρωβουλευτής Νάιτζελ Φάρατζ έκανε τον Αντώνη Σαμαρά με τα κρεμμυδάκια, όταν του είπε πως δεν εκπροσωπεί τον λαό του και πως η Ελλάδα είναι υπό ξένη κατοχή.

Μάλιστα ο Νάιτζελ Φάρατζ πρότεινε στον Αντώνη Σαμαρά να μετονομάσει το κόμμα του από New Democracy σε No Democracy.

Αρχικά, ο Αντώνης Σαμαράς χαμογέλασε επειδή δεν τον έπαιρνε να πει τίποτα –αφού ο Νάιτζελ Φάρατζ δεν είναι ο Πρετεντέρης ή κάποιο άλλο παπαγαλάκι-, αλλά μετά σηκώθηκε όρθιος και είπε στον Νάιτζελ Φάρατζ πως, τώρα που θα βάλει το δωρεάν Wi Fi και θα γίνει η Λευκή εβδομάδα –ώστε να πάνε οι μαθητές για σκι-, η Ελλάδα θα απογειωθεί και τότε να δούμε τι θα λέει ο κ. Φάρατζ.

Σύμφωνα με συνεργάτες του πρωθυπουργού, ο Αντώνης Σαμαράς πέτυχε τον Νάιτζελ Φάρατζ στους διαδρόμους του ευρωκοινοβουλίου και του είπε πως όλοι οι Βρετανοί είναι αδελφές αλλά το επεισόδιο δεν πήρε έκταση, αφού οι δυο άνδρες πήγαν στις τουαλέτες για να τις μετρήσουν.

Εν τω μεταξύ, είναι κάπως περίεργο ένας Βρετανός βουλευτής να λέει επί τέσσερα χρόνια την πικρή αλήθεια αλλά κάποιοι υποστηρίζουν πως δεν πρέπει να παίρνουμε την θέση του Νάιτζελ Φάρατζ επειδή είναι συντηρητικός, ενώ οι δικοί μας οι αριστεροί που κάνουν ακόμα τεμενάδες στο παπαδαριό είναι πολύ προοδευτικοί και κάτσε καλά.

Εμένα μου φαίνεται πολύ προοδευτικός ο Νάιτζελ Φάρατζ που έχει αντιληφθεί πως αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση, με αυτούς τους όρους, με την υποδούλωση των κοινωνιών στις αγορές, δεν έχει κανένα μέλλον και είναι επικίνδυνη για την Δημοκρατία.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Αντώνης Σαμαράς διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους πως η Νέα Δημοκρατία δεν θα είναι δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές, οπότε καταλαβαίνουμε πως έχει αντιληφθεί ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι τρίτο ή τέταρτο κόμμα και ο ίδιος θα πάρει τον πούλο.
πηγή: pitsirikos

1 comment:

  1. το σχόλιο ενός φίλου στο φατσοβιβλίο....

    Αυτό που εκφράζει ο Φάρατζ, ο ευρωσκεπτικισμός της βρετανικής Δεξιάς είναι μια μίξη ακραίου νεοφιλελευθερισμού, σοβινισμού και ξενοφοβίας. Και για αυτό μιλάει έτσι για την κρίση. Άλλο που μπορεί να συμπίτουμε σε κάποιες διαπιστώσεις....

    ReplyDelete