Thursday 30 January 2014

ο ποιοτικός Δένδιας


Δένδιας: Τραγική η ποιότητα των μεταναστών που έρχονται στην Ελλάδα

Ο Νίκος Δένδιας είναι άτυχος άνθρωπος, γιατί του έλαχε να είναι υπουργός Δημόσιας Τάξης σε μία χώρα σαν την Ελλάδα, όπου η ποιότητα των μεταναστών είναι «τραγική», ενώ αν ήταν υπουργός Δημόσιας Τάξης στη Σουηδία θα ήταν αλλιώς τα πράγματα, γιατί εκεί οι μετανάστες «έχουν ένα επίπεδο».

«Ο μετανάστης της Σοβιετικής Ένωσης που πάει στη Σουηδία έχει ένα επίπεδο, εμείς αντιμετωπίζουμε μετανάστες από το Μπαγκλαντές, το Αφγανιστάν, με μια άλλη κουλτούρα από έναν άλλο κόσμο. Αυτή είναι η δική μας ατυχία», δήλωσε ο υπουργός μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Αν μη τι άλλο, συμπάσχουμε μαζί του και ελπίζουμε σε μία αναβάθμιση του επιπέδου των μεταναστών που έρχονται στη χώρα μας για ένα καλύτερο μέλλον – αν και, για να έρχονται στην Ελλάδα για ένα καλύτερο μέλλον, μπορεί κανείς να φανταστεί πόσο απελπισμένοι είναι στις χώρες καταγωγής τους.

Όμως ο Νίκος Δένδιας δεν έμεινε σε αυτήν τη δήλωση. Προανήγγειλε ότι με την αναδιάρθρωση της Αστυνομίας το Σώμα θα περάσει από τον… Ηλία του 16ου περίπου στο ελληνικό FBI (ναι, το είπε), ενώ ερωτηθείς αν έχει πρόταση από τον Αντώνη Σαμαρά για να κατέβει υποψήφιος για τη δημαρχία της Αθήνας, απάντησε πως «ο πρωθυπουργός δεν κάνει προτάσεις, δίνει εντολές».

Κάπως έτσι δε λειτουργεί η (Νέα) Δημοκρατία;


No comments:

Post a Comment