Friday 6 June 2014

πριν προλάβουμε να το χωνέψουμε, ότι αυτός ο τύπος έγινε υπουργός υγείας, τον στέλνουνε!...


ΜΕΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ 

Βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν το σαμαροβενιζελικό ανασχηματισμό και ήρθε η ώρα του απολογισμού, νομίζω. Όχι, βέβαια, για το σύνολο των υπουργών, τύπου Στουρνάρα, που έπαιξαν τίμια και φανερά, εξ ου και η απαξίωση της οποίας έτυχαν από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ. Το κάθε λαϊκίστικο δεξιό παπαγαλάκι βρήκε στο πρόσωπο του έναν διεκπεραιωτή όσων συμφώνησαν ο Γιωργάκης, ο Παπαδήμος, ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος κι έναν βολικό αποδιοπομπαίο τράγο.

Ο απολογισμός που είναι αναγκαίος αφορά, βέβαια, τον Άδωνη. Ας σταθούμε στα βασικά του κατορθώματα.

1. Μείωσε τις τιμές των φαρμάκων, αυξάνοντας, ταυτόχρονα, τη δαπάνη του ασφαλισμένου για τα φάρμακά του.

2. Άνοιξε το δρόμο για την επιβολή νοσηλίων στα δημόσια νοσοκομεία.

3. Ξεμπρόστιασε έναν ολόκληρο στρατό από θαυμαστές (γλείφτες) που τον εξύμνησαν όταν ανέλαβε το υπουργείο, θέλοντας να μας πείσουν ότι ένας τύπος που εμφανώς δεν μπορεί να παράγει τίποτε άλλο από εξυπνάδες, σοφίσματα και στριγγλιές, είναι πρότυπο αποτελεσματικότητας. Στη συνέχεια κάποιοι μαζεύτηκαν, σταμάτησαν τα εγκώμια, αλλά κανείς δεν ανακάλεσε ευθέως.

4. Κατέδειξε πόσο ανεπαρκής είναι ο μέσος ταλαίπωρος συριζαίος που ο Πρετεντέρης ή ο Αυτιάς έβαζε απέναντί του. Σουξουμούξου, ναι μεν, αλλά και να σου ο Άδωνις να μοιράζει φιλελεύθερες τάπες. Δεν είναι τυχαίο ότι το βούλωσε με κομμουνιστή γιατρό που ο σύζυξ Ευγενίας απεκάλεσε κομμουνιστή (για να τον απαξιώσει στα μάτια του μέσου μαλάκα τηλεθεατή), ακριβώς γιατί αντιπαρατέθηκε ο κόσμος της εργασίας με τον κόσμο της κοροϊδίας. Ας θυμηθούμε το επικό βίντεο, αποχαιρετώντας τον Άδωνη. Καλή αρχή στο νέο σας υπουργείο, υπουργέ μου.

                 

πηγή: sleeping village

No comments:

Post a Comment