Friday 30 October 2015

Υπονόμου



«Η Αυγή έχει επιλέξει ένα πρωτοσέλιδο για να ξεφύγει από τις ευθύνες της και από τα πραγματικά προβλήματα» είπε αρχικά ο Δημήτρης Οικονόμου και συνέχισε λέγοντας: «Συγκινητικό, δεν λέω αλλά και έχει και άλλα θέματα η επικαιρότητα. Το προσφυγικό ήταν και χθες εδώ, δηλαδή πρέπει να συγκινείσαι κάθε μέρα;».

Έχει δίκιο ο κ. Οικονόμου ότι το προσφυγικό ήταν και χθες στην επικαιρότητα και θα είναι μέχρι να λήξουν οι πολεμικές συρράξεις στη Μέση Ανατολή, με δεδομένο πως η Ελλάδα αποτελεί χώρα εισόδου για χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες στην ΕΕ.

Όμως, με το σκεπτικό του γνωστού δημοσιογράφου, τραγωδίες όπως αυτή που είναι πρωτοσέλιδο στην Αυγή, απαριθμώντας 21 νεκρούς -ανάμεσά τους εννέα παιδιά, θα έπρεπε να έρχονται σε δεύτερη μοίρα, μπροστά στην φοροκαταιγίδα του τρίτου μνημονίου.

«Έχει κι άλλα θέματα η επικαιρότητα» είπε με κυνισμό και ωμότητα.

        

Όταν το left.gr ανέδειξε το θέμα, ο ίδιος έκανε λόγο για «επαγγελματίες ευαίσθητους», λέγοντας πως «υπάρχουν επαγγελματίες στη συγκίνηση». «Η συγκίνηση δεν πρέπει να είναι αλα καρτ. Όταν μας συμφέρει την έχουμε και όταν δεν μας συμφέρει δεν την έχουμε» πρόσθεσε, με αποτέλεσμα να προκύπτει το εξής ερώτημα: Αν δεν τον συγκινούν 21 πνιγμοί, τότε τι;

                            

No comments:

Post a Comment