Sunday 28 January 2018

τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι


Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη νουδού! Μετά τη μεγάλη επιτυχία της χθεσινής συνάντησης του αρχηγού της Νουδού με τον Πρωθυπουργό, το επικοινωνιακό επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, μας υπόσχεται και άλλες εκπλήξεις!

Πιο συγκεκριμένα, σκέφτονται την απουσία του ήχου να την επιβάλλουν σε κάθε δημόσια εμφάνιση του αρχηγού της νουδού. "Ζούμε στην εποχή της εικόνας" μας τόνισε με νόημα άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος του κ.Μητσοτάκη. "Η χθεσινή εμφάνιση χωρίς ήχο, ήταν μία δοκιμή, ένα κρας-τεστ αν θέλεις, για να δούμε πως περπατάει αυτή η πρωτοποριακή ιδέα" συμπλήρωσε.

Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες του Κ-Κ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει στο εφεξής να είναι στο mute και στις αγορεύσεις του στη Βουλή, αξιοποιώντας στο έπακρο όλες τις δυνατότητες που του παρέχει η εναλλακτική επικοινωνία. "Με μια εμπλουτισμένη γκάμα από γκριμάτσες, τα κλασικά σκίτσα του Αρκά, την διαχρονική παντομίμα, αλλά και κανένα εκφραστικό ζεϊμπέκικο αν χρειαστεί, ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης είναι σίγουρο ότι θα γοητεύσει το κοινό του" μας διαβεβαιώνει ο στενός συνεργάτης του.

No comments:

Post a Comment