Monday 1 October 2012

χρυσόσκονη

 

Mοντάζ των MME για να καλύψουν τη Χρυσή Αυγή.

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012 

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΙΔΗΣ

Σε δημιουργικό μοντάζ προχώρησαν ορισμένα μέσα ενημέρωσης για να καλύψουν τη Χρυσή Αυγή.
Μείζον ζήτημα ανακύπτει από την υπόθεση που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το Pheme.gr

Ορισμένα μέσα ενημέρωσης έκοψαν από το βίντεο με τις αποδοκιμασίες πολιτών στην Τρίπολη κατά του βουλευτή κ. Ηλία Παναγιώταρου πλάνα, για να μην εκθέσουν τη Χρυσή Αυγή.

Δεν δίστασαν να κόψουν, να λογοκρίνουν, να εξαφανίσουν με λίγα λόγια, πλάνα που δείχνουν συνεργάτη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής να προβαίνει σε χυδαίες εκφράσεις κατά των πολιτών της Τρίπολης που αποδοκίμασαν τον κ. Παναγιώταρο.
Στο βίντεο που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το Pheme.gr φαίνεται συνεργάτης του κ. Παναγιώταρου να προκαλεί και να βρίζει με χυδαίο τρόπο τους πολίτες στην Τρίπολη, δείχνοντας τους με τα δάκτυλα του ότι θα τους γαμ…

Η υπόθεση της πρωτοφανούς στα χρονικά λογοκρισίας είναι προδήλως σοβαρή και πρέπει άμεσα να απασχολήσει τις συνδικαλιστικές ενώσεις για το βρώμικο ρόλο που διαδραματίζουν ορισμένα, κατ’ επίφαση όπως αποδεικνύεται, μέσα ενημέρωσης.
Όταν ορισμένοι δεν διστάζουν να φτάσουν στο σημείο να κόψουν πλάνα, τα οποία δεν είναι της αρεσκείας τους, κατά παράβαση κάθε κανόνα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, είναι ικανοί για οτιδήποτε.   

Δείτε το βίντεο, δίχως το.. δημιουργικό μοντάζ που έκαναν φιλικά προς τη Χρυσή Αυγή μέσα ενημέρωσης.

Το λόγο έχουν οι Ενώσεις Συντακτών.

Δείτε το αμοντάριστο βίντεο εδώ

και το μονταρισμένο βίντεο εδώ 

No comments:

Post a Comment