Friday 12 October 2012

η εθνική μας ονείρωξη

We love Angela!

10 Οκτ, ’12
Pitsirikos

Την Αθήνα επισκέφτηκε η Άνγκελα Μέρκελ, αν και δεν μπορούμε να πούμε ότι επισκέφτηκε την Αθήνα -αλλά μόνο το Μέγαρο Μαξίμου και το Προεδρικό Μέγαρο-, αφού θα ήταν αδύνατον να κυκλοφορήσει στους δρόμους και να βγει ζωντανή, μια και στο Σύνταγμα έγινε πάλι του μουνιού το πανηγύρι.

Χιλιάδες Αθηναίοι διαδήλωσαν στο κέντρο της Αθήνας κατά της Άνγκελα Μέρκελ, λες και η Μέρκελ ψήφισε στις ελληνικές εκλογές, αλλά έτσι είμαστε εμείς οι Έλληνες, αφού για την χρεοκοπία της χώρας μας φταίνε οι Γερμανοί και οι μετανάστες που έχουν συνεννοηθεί μεταξύ τους για να μας αφανίσουν και όχι οι εγχώριοι κατσαπλιάδες που ξέσκισαν τη χώρα και μετέφεραν τα χρήματα στο εξωτερικό.

Βέβαια, εκατομμύρια Έλληνες έμειναν στα σπίτια τους και στις δουλίτσες τους -και για αυτούς που ψήφισαν Σαμαρά και Βενιζέλο έτρωγαν ξύλο και χημικά οι άλλοι στο Σύνταγμα- αλλά, αν τους μαχαιρώσει αύριο κάποιος εξαθλιωμένος για να τους αρπάξει το πορτοφόλι, θα έχουν την εντύπωση πως είναι αθώοι, υπέροχοι και αποτελούν τον ανθό της ελληνικής κοινωνίας.

Εν τω μεταξύ, το ντόπιο πολιτικό κατεστημένο, οι ιδιοκτήτες των καθεστωτικών ΜΜΕ και οι οικονομικές ελίτ τρίβουν τα χέρια τους, αφού βλέπουν τους Έλληνες να τα έχουν βάλει με τους Γερμανούς και τους μετανάστες, στους οποίους έντεχνα μεταφέρουν τις δικές τους ευθύνες, ώστε οι ίδιοι να συνεχίζουν να αλωνίζουν και να μας γαμάνε την Παναγία.

Από την άλλη, πολλοί Έλληνες θέλουν μια άλλη Ευρώπη -πιο ανθρώπινη και αγαπησιάρα- επειδή δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα πως η Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα -η σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση- δημιουργήθηκε μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο από τους Ευρωπαίους μεγαλοαστούς όχι για να προωθήσει την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά αλλά για να σταματήσουν να σκοτώνονται οι μεγαλοαστοί των διάφορων ευρωπαϊκών χωρών μεταξύ τους και να πίνουν με την άνεσή τους το αίμα των κατώτερων τάξεων που είναι βλαμμένες και δεν έχουν πάρει χαμπάρι Χριστό. αφού πιστεύουν ακόμα σε χαζές πατρίδες.

Οι διαδηλωτές στο Σύνταγμα διαμαρτύρονται για μια ακόμα φορά για την βαρβαρότητα των ανδρών των ΜΑΤ και ελπίζουν πως μια μέρα οι άνδρες των ΜΑΤ θα γίνουν άνθρωποι αλλά η μόνη απάντηση στη δική τους βαρβαρότητα είναι να τους πετσοκόψεις και να τους ξεκοιλιάσεις, οπότε παιδιά, αφού δεν το έχετε και είστε κλαψομούνηδες, σταματήστε να ξεθυμαίνετε με συνθηματάκια και πετραδάκια και πάρτε το απόφαση πως, αν δεν είσαι έτοιμος να πεθάνεις, θα είσαι μια ζωή δούλος.

Η Άνγκελα Μέρκελ ευχήθηκε να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ -μας κάνει και πλάκα- και όποιος έχει λίγο μυαλό στο κεφάλι του ξέρει πως η Ελλάδα πρέπει να βγει από το ευρώ έστω και τώρα.

Η επίσκεψη Μέρκελ δεν είχε κανένα νόημα, εκτός βέβαια από το ότι την επόμενη ή την μεθεπόμενη φορά που θα έρθει -για να συμφωνηθεί και επίσημα το απόλυτο ξεπούλημα της χώρας- δεν θα κουνηθεί φύλλο και θα είναι όλοι φρόνιμοι και προσκυνημένοι. Αουφίντερζεν.

πηγή: pitsirikos 

No comments:

Post a Comment