Tuesday 7 June 2011

Ποιος θα "σε σώσει"?..

4 comments:

  1. Λυπάμαι.. δηλώνω αποτυχημένη αν το θες γιατί είναι γνωστό παγκοσμίως πως μονάχα η αριστερά κάνει αυτοκριτική και αυτομαστιγώνεται... αυτή τη γηπεδική καγκουριά mixing μαλακίας των αγανακτισμένων αδυνατώ να την παρακολουθήσω! Γκέιμ όβερ με την καθημερινή εκτόνωση στις πλατείες! στο πανευρωπαϊκό κάτι παίζεται... αν και τα γίδια εδώ ούτε γι αυτό καν δεν αναρωτιούνται! Να εύχεσαι να προχωρήσει το κόμμα του Κανένα γιατί η άλλη εκδοχή είναι οι εθνοσωτήρες Καζάκης και Μίκης!

    ReplyDelete
  2. Κι εμένα μ' ενόχλησαν κάτι πλακάτ για Μασόνους και ΕΛ αλλά μέχρι εκεί.
    Είπαμε ανοχή..και να βρούμε τα κοινά....
    Πρόβα αν θέλεις για τη δημοκρατικότερη Δημοκρατία στην οποία ελπίζουμε.
    Δεν είναι η ώρα να τα βλέπεις αφ'υψηλού, ούτε να κρίνεις εξ'αριστερών.
    Νομίζω.
    Ο Καζάκης τα λέει μια χαρά..απορώ με την ειρωνία σου.
    Ο Μίκης είναι μεγάλη κουβέντα. Και επειδή σχετίζεται περισσότερο με αυτά που είπες και είπα πριν, νομίζω ότι (ασυνείδητα ίσως) κρίνεις περισσότερο τους οπαδούς του Σπίθα και λιγότερο τον ίδιο το Μίκη. Αν το κάνεις αυτό είναι "λάθος" οπτική όπως σου εξήγησα πριν.
    Αν όντως έχεις πρόβλημα με τον ίδιο το Μίκη ξανααπορώ..:)
    Ο άνθρωπος είναι απ'τους λίγους ανθρώπους "του Πνεύματος" που σηκώθηκαν απ'το θρόνο τους ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ. Στα 80φεύγα του και τα προβλήματα υγείας. Με όλα τα λάθη του αξίζει μεγάλης υπόκλισης.
    Το Καθεστώς αυτό θέλει evouli. Να μας φταίνει οι "διπλανοί" μας. Ένας είναι ο εχθρός. Τα μνημόνια και το χρέος το απεχθές. Αυτά σε ΑΠΕΙΛΟΥΝ.
    και στο βάθος ο Καπιταλισμός :)

    ReplyDelete
  3. με παρεξηγάς Dr Fake! και δεν μου αρέσει...
    Η οπτική των εθνοσωτήρων με ενοχλεί όπως και να λέγονται! Ας μη μπω στην ουσία του περιεχομένου Καζάκη και Μίκη... Μ'ενοχλεί που οι αγανακτισμένοι αμφισβητίες περιμένουν κάποιον να τους πει τι να κάνουν! Μ'ενοχλεί που ακούνε την παπαριά να φύγουμε από το ευρώ και δεν σκέφτονται τι θα σημαίνει αυτό για τη ζωή τους.. όχι Βουλγαρίας μισθούς όπως πάει να γίνει τώρα, Ινδίας θα παίρνουν... Με ενοχλεί που επικοινωνούν με τους Indignados και κάθονται και μασάνε την παπαριά περί εθνικής απελευθέρωσης... Τον Μίκη τον τιμώ! Εν ολίγης το ΠΡΟΜΠΛΕΜ μου δεν είναι ούτε ο Μίκης ούτε ο Καζάκης ούτε ο Αντωνίου. Οι αγανακτισμένοι είναι το πρόβλημά μου...

    ReplyDelete
  4. Τώρα μιλάς καλύτερα και δικαιότερα evouli.

    Όσο για τον Κανένα αν πρόσεξες το "σε σώσει" είναι σε εισαγωγικά υποδηλώνοντας την ειρωνία.

    Δε νομίζω ότι οι "αγανακτισμένοι" όπως ο Κανένας θα μας δώσουν τη Λύση.....
    Αυτό που ελπίζω είναι να μπορέσουν δρομολογήσουν τη Λύση....

    ReplyDelete