Monday 13 February 2012

ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ Α.Ε.


 
Μου’ρχεται να πανηγυρίσω έξαλλα για το χθεσινό θρίαμβο της δημοκρατίας μας!
Βασικά νομίζω πως πρέπει να μπει και τρίτη εθνική εορτή μετά τα χθεσινά.
Όπως δηλαδή γιορτάζουμε την επανάσταση του ’21 και το ΟΧΙ του ’40, να γιορτάζουμε με παρελάσεις και τα 199 ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ της 12ης Φεβρουαρίου! Την πατρίδα δεν σώσανε χθες οι μάγκες? Αν οι εθνοσωτήρες μας δεν πρότασαν τα ηρωικά τους στήθη και τελικά λύγιζαν μπροστά στα συμφέροντα που θέλανε τη χρεοκοπία μας, σήμερα δεν θα τρωγόμασταν μεταξύ μας στις ουρές των τραπεζών? Δεν θα στήναμε και κώλο για λίγο γάλα για τα παιδιά μας? Δεν θα τη βγάζαμε με 2 αβγά και λίγη μπομπότα μέχρι το Πάσχα? Δεν θα είχαν φρακάρει οι δρόμοι από πτώματα?

Να’ναι καλά λοιπόν οι παπαδήμιοι που μας κράτησαν στο ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον της ευρωζώνης.

Τα δύσκολα πέρασαν. Τώρα οι πολιτικάρες μας και οι πεντέξ οικογένειες που απ’την πολύ ανησυχία για τον τόπο, το τελευταίο 3μερο μετατρέψανε τα κανάλια σε ευρωκατηχητικά, μπορούν να αράξουνε και να απολαύσουνε της δάφνες της επιτυχίας τους. Τώρα αναλαμβάνουμε εμείς, ο κακομαθημένος λαός. Τόσο κακομαθημένος που μετά από λίγο ζόρι πήγαμε να παρασυρθούμε προς στιγμή σ’έναν αυτοκτονικό ευρωσκεπτικισμό!...Πήγαμε δηλαδή να βγάλουμε με τα χέρια μας τα ματάκια μας, αν δεν υπήρχανε οι babis, οι τρεμοκαψήδες και οι πορτοσαλτοπρετεντέρηδες να μας επαναφέρουνε στον ίσιο δρόμο. Λυτρωμένοι και απαλλαγμένοι από τον κίνδυνο είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά και τσάμπα για καμμιά 50αριά χρόνια, ώστε να ξεπληρώσουμε τους σωτήρες μας.

Άλλωστε μετά τα χθεσινά  ένα και μόνο είναι το πρόβλημα του έλληνα: ο κουκουλοφόρος δίπλα του.. 
Αυτός είναι που απειλεί, την ομαλότητα, τη δημοκρατία, την ιστορία μας, το παρόν μας (το ευρωπαϊκό) και το μέλλον της πατρίδας μας (μέχρι και το euro του 2004 πήγαν να μας πάρουν πίσω!...) Και όταν επιτέλους ακούσουν τον πορτοσάλτε που έχει μαλλιάσει η γλώσσα του να μιλάει για ηθική και φυσική αυτουργία του σύριζα, θα ησυχάσουμε μια και καλή!

-Μπαμπά πως άνοιξε σήμερα το Τόκυο?
-Σούπερ γιε μου. Και το ευρώ άγγιξε το 1,44!! Είδες αν θέλει ο έλληνας τι μπορεί να κάνει?!!
-Και δε μου λες μπαμπά, αργεί πολύ ακόμα το πρωτογενές πλεόνασμα?
-Σκάσε και σκάβε. Το παρακάναμε με το χασομέρι σήμερα..
(ο μικρός μεγαλώνοντας θα καταλάβει ότι το Πρωτογενές Πλεόνασμα είναι κάτι σαν τον Άγιο Βασίλη αλλά χωρίς δώρα..)

1 comment:

  1. Η πλάκα είναι ότι το 2011 έβγαλε ήδη πρωτογενές πλεόνασμα 25 εκατ.(~0.%). Το μαρτύρησε χθες η Κατσέλη στη Βουλή. Αντιθέτως, ο Παπαδήμος προτίμησε να ισχυριστεί τις προβλέψεις του ΔΝΤ από το Νοέμβρη για πρωτογενές έλλειμμα 5 δισ. (- 2,5%) για το 2011 και να απειλήσει έτσι ότι θα μείνουν απλήρωτοι κάποιοι μισθοί και συντάξεις.
    Πέφτει μεγάλη σπέκουλα και απάτη με τα νούμερα. Τα greek statistics που κάνανε παλιά στη eurostat, τώρα τα κάνουνε στον ελληνικό λαό...
    RYaN

    ReplyDelete