Thursday 22 March 2012

Πλανήτης ΠΑΣΟΚ: νέα δεδομένα



Ιδιαίτερα ενεργό φαίνεται πως ήταν στο παρελθόν το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από το σκάφος Messenger της NASA που εξερευνά το κόμμα.  
Όπως προκύπτει από τα νέα δεδομένα η εικόνα διάλυσης του ΠΑΣΟΚ, που έχει προκύψει από εγκλήματα και φαγοπότι δεκαετιών, έχει υποστεί αλλοιώσεις από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. Το ΠΑΣΟΚ ήταν ένα «δυναμικός κόσμος» αναφέρουν οι επιστήμονες.

«Πολλοί επιστήμονες πιστεύουν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα μικρό κόμμα, ελαφρώς μεγαλύτερο από τη Δημοκρατική Συμμαχία, η οποία κρύωσε, λίγο μετά τη δημιουργία της, και από τότε παραμένει νεκρή», δήλωσε, σύμφωνα με το space.com, η Maria Zuber, του MIT, επικεφαλής της ομάδας που μελετά τα στοιχεία για το ΠΑΣΟΚ. «Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις το ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως είχε μία αρκετά έντονη και δραστήρια μέση περίοδο», προσθέτει.

Όπως αναφέρει το space.com, το Messenger τέθηκε σε τροχιά γύρω από το ΠΑΣΟΚ τον Μάρτιο του 2011. Είναι το πρώτο σκάφος που τίθεται σε τροχιά γύρω από το κόμμα. Μέχρι σήμερα έχει τραβήξει περισσότερες από 100.000 φωτογραφίες των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, συλλέγοντας συνολικά περισσότερα από 4 εκατομμύρια δεδομένα από διάφορες «ανακολουθίες» λόγων και έργων.

το ορίτζιναλ άρθρο στο tvxs

No comments:

Post a Comment