Tuesday 29 August 2017

"του αδόλφου τα εγγόνια, η σαπίλα του ντουνιά"


Για να το ανεβάσω, έσβησα το όνομά της, αν και στα ίντερνετς κυκλοφόρησε μαζί με αυτό. Γιατί? Γιατί ντρέπομαι για λογαριασμό της. Αυτή μπορεί να μην ντρέπεται για αυτά που πιστεύει, γι'αυτό και τα γράφει άλλωστε, αλλά δεν είμαστε το ίδιο.

Όπως δεν ντρέπεται το τζημεροειδές, να αποκαλεί και τον Μίκη Θεοδωράκη "μπάρμπα". Αφού ξεράσετε ελεύθερα με το "καθαροί και νοικοκυρεμένοι", αναλογιστείτε λίγο, οι δικοί της πρόγονοι και μπάρμπες..τι να ήταν άραγε? :) Γερμανοτσολιάδες, δωσίλογοι, ταγματασφαλιτάρες και περήφανα χουντόσκυλα, τι άλλο? Εχέφρονες νοικοκυραίοι δηλαδή, που δεν αντιστάθηκαν στις νέες προκλήσεις, ούτε κάθησαν να γκρινιάζουν και να κλαίνε για την κατοχή και την χούντα, αλλά τις είδαν ως ευκαιρίες για "επιχειρείν".

2 comments:

  1. Για οποιον περιμενε καποιο καλυτερο μελλον με αλλη εκβαση του β παγκοσμιου πολεμου ασ δει αυτην την αναρτηση απο ενα ενεργειακο κατα βαση μπλογκ.
    http://archaeopteryxgr.blogspot.gr/2011/10/2.html
    ασ δει στον πρωτο χαρτη τι εχει μεινει απο μακεδονια στην ελλαδα.
    ασ ρωτησει καποιον βορειοελλαδιτη απο σερες και περα τι γνωμη εχει για τους βουλγαρους σαν κατακτητες.
    ασ δει στον δευτερο χαρτη μεχρι που θα ειναι γερμανια και θα καταλαβει οτι σαν κρατος δορυφορος μαλλον τα μνημονια θα ισχυαν απο το 45 για να βγει το κοστος του πολεμου. αυτα για να μην υπαρχουν ψευδαισθησεις.
    γρηγορης

    ReplyDelete
  2. Τι θα είχαμε σήμερα αν έλειπε ο Τσόρτσιλ και ο Ρούσβελτ; (μην ξεχνάμε ότι ο Αδόλφος τα είχε κάνει πλακάκια με τον πατερούλη).

    ReplyDelete