Monday 9 May 2011

Στους Army of Lovers ο LoverDos?!!

Καλλιτεχνικοί, δικαστικοί αλλά και πολιτικοί κύκλοι θέλουν τον υπό παραίτηση Υπουργό με την ετεροχρονισμένη δημοκρατική ευαισθησία Ανδρέα LoverDo, να εγκαταλείπει την πολιτική και να ακολουθεί την καριέρα του τραγουδιστή και μάλιστα στο επιτυχημένο συγκρότημα της pop σκηνής Army of Lovers!

Σε μια κρίση ταυτότητας ο κ.LoverDos θυμήθηκε τα αυτονόητα, ότι δηλαδή όταν παίρνονται τόσο σοβαρές και επώδυνες αποφάσεις για τον λαό και τη χώρα, με μακροχρόνιες και αγνώστου μεγέθους συνέπειες, πρέπει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να κρατούνται τα προσχήματα. Ακόμα και σε αυτό το κοινοβουλευτικό δημοκρατικοφανές μόρφωμα που έχουμε στον τόπο μας και αποκαλούμε πολίτευμα.
Δηλαδή οκ ξέρουνε ακόμα και οι πέτρες, ότι η κυβέρνηση δεν είναι τίμια. Οφείλει όμως, έστω να κάνει, πως ετοιμάζεται, να δείξει τίμια. Πολλές φορές αυτό είναι υπεραρκετό.

Σε μια πραγματική Δημοκρατία ο λαός θα ενημερωνότανε με το νι και με το σίγμα για το χρέος και μετά θα καλούνταν να αποφασίσει σε Δημοψήφισμα για τη ζωή του και το μέλλον του. Στη χώρα των 3 οικογενειών θα αρκούσε μια αυξημένη πλειοψηφία στη βουλή για τα προσχήματα. Αλλά πάνω στο άγχος τους να εκτελέσουν τα προσχεδιασμένα, επέλεξαν τον Καθεστωτικό τρόπο....

Ένα χρόνο μετά κάποιοι θυμούνται τα γειωμένα προσχήματα και προετοιμάζουν τη μεγάλη τους έξοδο....
Μια νέα καριέρα τους περιμένει!



Τώρα που το ξανασκέφτομαι......
Υπουργός Υγείας είναι..
δεν ξέρεις τι κονέ έχει....
μπορεί να έπεσε στα χέρια του το χάπι του Μάτριξ και να είδε τώρα την αλήθεια...
:)

Οι εκρηκτικές δηλώσεις του LoverDoo από το βήμα: 

Εκρηξη Λοβέρδου για διγλωσσία και καθυστερήσεις

Ζήτησε το επικαιροποιημένο Μνημόνιο να υπογραφεί από όλους τους υπουργούς και να ψηφιστεί με αυξημένη πλειοψηφία από τη Βουλή.

Επιφυλάξεις για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης εξέφρασε ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος, ξεκαθαρίζοντας ότι το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα πρέπει να εγκριθεί με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών, ενώ η επικαιροποιημένη εκδοχή του Μνημονίου θα πρέπει να εγκριθεί από το σύνολο του Υπουργικού Συμβουλίου και όχι μόνο από τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.

Στο εξής, τόνισε, πρέπει να εγκρίνονται τα κείμενα για την ένταξη της χώρας στον μηχανισμό διάσωσης από αυξημένη πλειοψηφία της Βουλής.

Τη δήλωση-βόμβα έκανε το πρωί σε συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Υγείας ξεκαθαρίζοντας: «δεν έχω θέση σε νεφελώδεις τακτικές».

Ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι όλα τα κείμενα, ό,τι απορρέει δηλαδή από την ένταξη της χώρας στο μηχανισμό διάσωσης Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ και το μνημόνιο, πρέπει να υπογράφονται από το σύνολο των μελών του υπουργικού συμβουλίου και να εγκρίνονται από αυξημένη πλειοψηφία στη Βουλή. «Πρέπει να υπάρχει ενότητα», τόνισε ο υπουργός, και «αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί» όπως είπε, σχολιάζοντας και τη διαφοροποίηση υπουργών εντός της κυβέρνησης.

«Δίνουμε έναν πόλεμο σε καιρό ειρήνης, οι ημέρες που περνάμε είναι κρίσιμες» είπε ο κ. Λοβέρδος. «Πρέπει να άρουμε αμέσως τις λανθασμένες εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί εκτός συνόρων και να συνειδητοποιήσουμε εντός συνόρων ότι ο αγώνας είναι μπροστά. Πρέπει να πολεμήσουμε ομόφωνοι, ορκισμένοι, δυνατοί και αποφασισμένοι. Ενοχικές τάσεις και αμφισημίες δεν χωράνε», σημείωσε.

Μάλιστα, επεσήμανε ότι «για να σταλεί το κατάλληλο μήνυμα, πρέπει το σχετικό σχέδιο νόμου να ψηφιστεί μέσα από μία δημιουργική κοινοβουλευτική διαδικασία, όπου θα κατατεθούν στους βουλευτές όλα τα στοιχεία που αφορούν την οικονομική κατάσταση της χώρας. Και που για την ψήφισή του, όμως, θα πρέπει να ζητήσουμε αυξημένη πλειοψηφία.

»Τα 3/5 ή τα 2/3 της Βουλής, μπορούν να αποτελέσουν όχι βέβαια τη συνταγματική, η οποία είναι δεδομένη, αλλά τη διερυμένη πολιτική νομιμοποίηση του σχεδίου νόμου. Αυτό επιβάλλει το συμφέρον της χώρας» τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

Ο κ. Λοβέρδος, ο οποίος συγκάλεσε συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Υγείας για να προχωρήσει στις σχετικές ανακοινώσεις, δήλωσε - διαβάζοντας και έχοντας για πρώτη φορά γραπτό κείμενο για να μοιράσει στους εκπροσώπους του Τύπου - ότι στις παρούσες συνθήκες και αν δεν τηρηθεί αυτός ο όρος ο ίδιος «δεν έχει θέση σε νεφελώδεις τακτικές», σημειώνοντας ότι «βρίσκεται πάντα στη διάθεση του πρωθυπουργού».

Σε τρία σημεία εντόπισε ο κ. Λοβέδρος την κριτική του στις αστοχίες και τις αδυναμίες της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην ανάγκη να προχωρήσουν τώρα οι αποκρατικοποιήσεις.

- «Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος», επισήμανε, «οφείλουμε με τις πολιτικές μας να καλύψουμε τα ελλείμματα που εμφανίζονται ήδη στην εκτέλεση του προυπολογισμού του 2011, ακόμη και με ορισμένες οριζόντιες πολιτικές».

- Θα κάνουμε, πρόσθεσε, «ό,τι χρειαστεί η χώρα και οι πολίτες της, προφανώς και δεν εννοώ να θιγούν οι συνταξιούχοι και οι χαμηλόμισθοι, αλλά πέρα αυτών δεν θα πρέπει να εξαιρεθεί κανείς»!

- Το τρίτο σημείο της κριτικής του αφορούσε τις προσλήψεις στο δημόσιο τομέα, για τις οποίες επικαλέστηκε την αναφορά του στο υπουργικό συμβούλιο της 15ης Απριλίου οτι «οι προσλήψεις στο δημόσια από μία προς πέντε πρέπει να γίνουν μηδέν προς πέντε, να σταματήσει, δηλαδή, κάθε νέα πρόσληψη με ελάχιστες, αναγκαίες εξαιρέσεις».

 
υ.γ. Κάποιο "Crucified" δεν ήταν το γκραν σουξέ των Army of Lovers?

No comments:

Post a Comment