Wednesday 17 February 2016

παραμορφωμένη και παραμορφωτική πραγματικότητα


Ο Λάκης προτίμησε να αναφερθεί στη σωματική αναπηρία του γερμανού υπουργού οικονομικών, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να ασχοληθεί με την καραμπινάτη πνευματική και ηθική αναπηρία του και μόνο, που βγάζουν μάτι. Εξάλλου εκεί βρίσκεται και η πηγή της πολιτικής σκέψης και συμπεριφοράς του, που ο Λάκης καιρό τώρα προσπαθεί να καταδείξει και να ξορκίσει.

Μαλακία του λοιπόν.

Όπως ατυχής ήταν και η σημερινή προσπάθειά του, να διευκρινήσει και να ζητήσει συγνώμη. Γιατί η συγνώμη του είναι στο πνεύμα του  "αφού σας πείραξα, χίλια συγνώμη, αλλά κακώς πειραχτήκατε". Ψιλοεγωιστική και πολιτικά ορθότατη συγνώμη. Όχι Λάκη, καλώς πειράχτηκαν οι άνθρωποι σε αμαξίδια, γιατί ήταν πολύ σαφές και πολύ άστοχο αυτό που είπες, όπως το είπες.

Να και το καπάκι στη μαλακία του λοιπόν.

Αλλά από αυτή τη διπλή χοντράδα, μέχρι το ανελέητο μπούλιγκ που τρώει από το πρωί ο Λαζόπουλος, υπάρχει μεγάαααλη απόσταση. Έχει βγει το κάθε πικραμένο φιλελεδόπουλο και νιώθει ότι υστεριάζοντας, παίρνει το αίμα του πίσω, για πολλά χρόνια καρπαζοείσπραξης. Σόρι κιόλας ρε άδωνι, αλλά είναι πολύ γελοίο να βγαίνεις εσύ και να κατηγορείς τον Λαζόπουλο για ρατσισμό! 

Άμα είναι έτσι, να βγει και ο Αυτιάς και να καταγγείλει τον Λάκη για λαϊκισμό.

1 comment:

  1. ΟΧΙ Dr.Fake ...
    Το ΤΡΑΓΙΚΟ και γελοίο ταυτόχρονα είναι πως δεν βγήκε μόνο το κάθε πικραμένο φιλελεδόπουλο... Αλλά το κάθε πικραμένο γενικώς...! Κατά τα άλλα καλά τα λες...

    ReplyDelete