Friday 2 August 2013

τι κρύβει το νέο κούρεμα ράστα του άδωνι..


Νομιμοποιεί την μαριχουάνα ο Σαμαράς

2 Αυγ, ’13

Pitsirikos
 
Ο Αντώνης Σαμαράς είναι αποφασισμένος να μιμηθεί την Ουρουγουάη και η Ελλάδα να γίνει η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που θα είναι νόμιμη η καλλιέργεια και η εμπορική διάθεση της μαριχουάνας. Για να μην υπάρξουν προβλήματα στη Βουλή, η νομιμοποίηση της μαριχουάνας θα γίνει με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Η απόφαση για την νομιμοποίηση της καλλιέργειας και της εμπορίας μαριχουάνας πάρθηκε μετά από την συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

Ο Γιάννης Στουρνάρας ενημέρωσε τον Αντώνη Σαμαρά πως τα έσοδα είναι εκτός στόχου και το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας δεν λειτουργεί, οπότε είναι θέμα εβδομάδων η χώρα να βαρέσει κανόνι.

Ο Αντώνης Σαμαράς, με αίσθηση της ιστορικής του ευθύνης, αποφάσισε να νομιμοποιήσει την καλλιέργεια και την εμπορία της μαριχουάνας, ώστε να αυξηθούν οι εξαγωγές ελληνικών προϊόντων, η χώρα να βαδίσει στην ανάπτυξη και να φτάσει σε πρωτογενές πλεόνασμα.

Υπάρχει μάλιστα η σκέψη η μαριχουάνα να μπαίνει μέσα στον αγωγό TAP, ώστε να φτάνει γρήγορα στην Ιταλία.

Η νομιμοποίηση της καλλιέργειας μαριχουάνας θα φέρει πολλές νέες θέσεις εργασίας, αφού χιλιάδες νέοι θα εκμεταλλευτούν τα χωράφια που είναι ακαλλιέργητα ή έχουν μέσα αμπελοφάσουλα, μπιζέλια και διάφορες άλλες μαλακίες.

Η νομιμοποίηση της εμπορίας μαριχουάνας θα τονώσει και τον τουρισμό, αφού μπορεί φέτος να έχουμε αύξηση στις αφίξεις αλλά οι τουρίστες δεν καταναλώνουν και τα έσοδα είναι πεσμένα.

Ο Αντώνης Σαμαράς πιστεύει πως η νομιμοποίηση της εμπορίας μαριχουάνας θα αναγκάσει τους τουρίστες να βάλουν το χέρι στην τσέπη, για να πιούν κάνα μπάφο και να φτιαχτούν.

Ήδη, η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, έχει λάβει εντολή να ετοιμάσει νέα διαφημιστικά σποτ, όπου θα κυριαρχεί το σλόγκαν «Έλα να την ακούσεις στην Ελλάδα».

Οι καταναλωτές θα προμηθεύονται την μαριχουάνα από μπαρ, καφέ και εστιατόρια, ενώ ο ΦΠΑ θα είναι 13% αλλά, αν την πάρεις πακέτο για το σπίτι, θα ανεβαίνει στο 23%.

Ο Αντώνης Σαμαράς θα ανακοινώσει επίσημα την απόφασή του να νομιμοποιηθεί η μαριχουάνα στις 8 Αυγούστου στην Ουάσινγκτον, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Μπαράκ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Αντώνης Σαμαράς θα προσφέρει ένα τρίφυλλο στον Μπαράκ Ομπάμα και θα το καπνίσουν παρέα, όπως προστάζουν οι παραδοσιακές σχέσεις φιλίας και συνεργασίας ανάμεσα στις δυο χώρες που ξεκίνησαν στον Εμφύλιο με το υπέροχο δόγμα Τρούμαν.

Όπως δήλωσε στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, ο Αντώνης Σαμαράς θα προσφέρει στον Μπαράκ Ομπάμα χασίς από την Μεσσηνία -για να τιμήσει την ιδιαίτερη πατρίδα του- αλλά αυτό έχει κάνει έξαλλους τους χασισοκαλλιεργητές της Ηλείας και της Κρήτης που υποστηρίζουν πως το δικό τους χασίς είναι καλύτερο.
 
πηγή: pitsirikos 

No comments:

Post a Comment