Monday 12 August 2013

"δρώμενο" εαμοσλαυοκομμουνιστοσυμμοριτοφάγων

Το Αγιονόρι απαντά στους αριστερούς επιβήτορες

Posted on 8 Αυγούστου, 2013 

από Back Door Man
 
Μας ήρθε με mail και καθώς δεν μπορούσα να μείνω ακολάκευτος από την προσφώνηση, το δημοσιεύω

Αξιότιμε κ. Διευθυντά του υμετέρου ιστολογίου,

Επισυνάπτω πρόσκλησιν συμμετοχής στο εθνικό μνημόσυνο των σφαγιασθέντων υπό των κομμουνιστών στο Αγιονόρι Κορινθίας Ελλήνων πατριδολατρών, προσθέτοντας ότι η επιδιωχθείσα και επιδιωκομένη διαστρέβλωσις της ιστορίας και από τα αστικά λεγόμενα κόμματα των οποίων επιβήτωρ κατέστη μετά το 1974 και δυστυχώς παραμένει η προδοτική αριστερά, χρήζει της ορθής ιστορικά απαντήσεως. Μία τέτοια απάντησις δίδεται στο  Αγιονόρι.

Παρακαλώ δια την ανάρτησιν της επισυναπτομένης προσκλήσεως στο ιστολόγιόν σας και την κοινοποίησιν αυτής (δια τον αυτόν σκοπόν) και στα φιλικά προς υμάς κείμενα ιστολόγια.  

Μετά τιμής
 Αλέξανδρος Αν. Τσούμπας


Ως ιστολόγιο, μετά χαράς αποδεχόμεθα την ανωτέρω πρόσκληση αλλά αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα: Δεν έχουμε καταλήξει στην ορθή απάντηση που πρέπει να δωθεί εις τους εαμοσλαυοκομμουνιστοσυμμορίτες. Γραπτή ή προφορική; Με παραδοσιακούς τρόπους επικοινωνίας ή με χρήση τεχνολογίας; Βέβαια κοινή διαπίστωση είναι ότι, σεβόμενη τας παραδόσεις της εθνικοφρόνου παρατάξεως η απάντηση μας θα είναι ειρηνική, η χρήση βίας δεν αρμόζει στους απογόνους των Ταγμάτων Ασφαλείας, των αναμορφωτών της Μακρονήσου και της επαναστάσεως της 21ης Απριλίου. Σύμφωνα δε με ιδέα του πατριδολάτρη xtremyst, θα μπορούσαμε να διοργανώσουμε και δρώμενα ώστε η εκδήλωση να γίνει πιο θελκτική για τους νέους και συνεπώς ακόμη πιο επιτυχημένη. 
Ενδεικτικά αναφέρουμε:
- Mπαντζιτζάμπινγκ σε πηγάδι
- Πλέξιμο κουκούλας
- Aπαγγελία του Λιλί Μαρλέν από χορωδία ντυμένη τσολιάδες
- Eπίσης θα μπορούσαν να προσκληθούν όσοι Γερμανοί άνω των 80 παραθερίζουν ή ζουν στην περιοχή για να θυμηθούμε τα παλιά σε μια νοσταλγική εκδήλωση.

Είμαστε ανοικτοί και σε δικές σας ιδέες και προτάσεις ώστε η απάντηση να είναι η αρμόζουσα του μεγαλείου της Φυλής και της Ιστορίας του. Ζήτω το Έθνος!!!

πηγή: parallhlografos

No comments:

Post a Comment