Monday 12 August 2013

non-paper της εξημέρωσης

ΚΑΤΙ ΤΑΡΑΞΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΑΠΤΥΚSSΙΑΚΗ ΝΙΡΒΑΝΑ
ΤΟΥ "ΩΡΙΜΟΥ" ΚΑΙ "ΔΕΝΕΙΜΑΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣΑΛΛΑ" ΕΛΛΗΝΑΡά.

ΜΕΓΚΑΛΟ ΤΟ ΣΟΚ!!


Κλειστή φιλοξενία


11 Αυγ, ’13

Pitsirikos
 
Εξέγερση ξέσπασε χτες στο κέντρο κράτησης μεταναστών στην Αμυγδαλέζα. Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, επειδή οι άνδρες του ΣΔΟΕ ήταν απασχολημένοι με τις τηλεοπτικές εφόδους στα νυχτερινά κέντρα που τραγουδούν ο Κιάμος και ο Ρέμος.

Οι μετανάστες εξεγέρθηκαν όταν έμαθαν πως ο χρόνος κράτησής τους θα παραταθεί στους 18 μήνες, από 12 που ήταν μέχρι σήμερα.

Οι μετανάστες απαιτούν να παραταθεί ο χρόνος κράτησής τους όχι μόνο για έξι μήνες αλλά επ’ άπειρον, ώστε να πεθάνουν σε βαθιά γεράματα στην Αμυγδαλέζα, αλλά το αίτημά τους δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό γιατί η Αμυγδαλέζα είναι ελληνική και θα πρέπει κάποια στιγμή να φιλοξενήσει και Έλληνες.

Οι μετανάστες προτίμησαν την εξέγερση από την ομαδική απεργία πείνας, επειδή είναι βέβαιο πως η κυβέρνηση θα τους άφηνε να πεθάνουν από την πείνα.

Η Αμυγδαλέζα ονομάστηκε από τους εμπνευστές της «Κέντρο Κλειστής Φιλοξενίας», οπότε, αν γουστάρετε καμιά γκόμενα, μπορείτε να της βάλετε χειροπέδες, να την μαντρώσετε στο σπίτι σας, και να την φιστικώνετε αβέρτα, και, αν κάποια στιγμή σας συλλάβουν για απαγωγή και βιασμό, να τους πείτε πως της κάνατε κλειστή φιλοξενία.

Κλειστή φιλοξενία είναι να φιλοξενείς κάποιον χωρίς τη θέλησή του. Με το ζόρι. Γατάκι Όργουελ, ο Χρυσοχοΐδης και ο Δένδιας σε ξεπέρασαν.

Οπωσδήποτε είναι τεράστιο το θράσος των μεταναστών να θέλουν να ζήσουν ελεύθεροι -αν και δεν έχουν διαπράξει κάποιο αδίκημα πέρα από το να επιθυμούν μια καλύτερη ζωή όπως όλοι μας- αλλά μεγάλες ευθύνες έχει και η ελληνική κυβέρνηση που βάζει περιορισμούς και δεν αφήνει την ελεύθερη αγορά να λειτουργήσει.

Θα πρέπει να πάψουν οι περιορισμοί που βάζει το Κράτος στους μετανάστες, αφού οι μετανάστες θα πρέπει να πουληθούν ως σκλάβοι ή να πουληθούν για όργανα, ώστε η αγορά να είναι ελεύθερη.

Αν θέλουμε η χώρα μας να φτάσει στο πρωτογενές πλεόνασμα και την ανάπτυξη, πρέπει να λειτουργήσει η ελεύθερη αγορά και οι μετανάστες να πωλούνται ελεύθερα.

πηγή: pitsirikos

No comments:

Post a Comment