Thursday 2 May 2013

12χρονη εχθρός του έθνους, εμπόδισε την πατριωτική γροθιά του εγερμένου σέλινα να βρει τον στόχο της...

 "όταν μεγαλόσι θα γήνη αναρχοκουμούνα κεμίς θαίλουμαι μόνο γνίσιες Ελληνίδες πατριότισεσ"

Διευρύνουν τη γκάμα των θυμάτων τους οι χρυσές εφεδρείες του Καθεστώτος. Σε λίγο θα τους φταίνε και τα φανάρια στους δρόμους που ανάβουν κόκκινο. 

Μόνο στην πραγματική εξουσία δεν θα την πέσουν ποτέ...Εκεί, κουνάνε την ουρά τους και ανοίγουν το δρόμο να περάσει ο μπος..

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής Γερμενής χτύπησε στο πρόσωπο 12χρονο κοριτσάκι

Αφού δεν κατάφερε να χτυπήσει τον δήμαρχο Αθηναίων. Στη συνέχεια προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το περίστροφο που είχε μαζί του.




Η Χρυσή Αυγή εισέβαλε στο κτίριο του Κόμβου Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων την ώρα που ο Γιώργος Καμίνης μοίραζε δώρα σε οικογένειες και παιδιά.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής έσπασε τον αστυνομικό κλοιό και επιχείρησε να χτυπήσει τον Δήμαρχο Αθηναίων αλλά τελικά χτύπησε ένα 12χρονο κορίτσι. Η ασφάλεια του Δημάρχου τον ακινητοποίησε και σύμφωνα με άνδρα της δημοτικής αστυνομίας ο βουλευτής προσπάθησε να τραβήξει το προσωπικό του όπλο που μετέφερε.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αθηναίων, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο σταθμό Λαρίσης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων επισκέφθηκε το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου μετά την ματαίωση της διανομής τροφίμων «μόνο για Έλληνες» στο Σύνταγμα. Την ίδια ώρα, η Χρυσή Αυγή είχε αρχίσει να διανέμει τρόφιμα στα γραφεία της, υπό την διακριτική παρακολούθηση αστυνομικών δυνάμεων.

Όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής αντιλήφθηκε ότι στο κοινωνικό παντοπωλείο βρισκόταν ο δήμαρχος Αθηναίων, εισέβαλε στο χώρο και επιχείρησε να γρονθοκοπήσει τον κ. Καμίνη. Τη γροθιά που προοριζόταν για τον κ. Καμίνη τελικά δέχθηκε στο κεφάλι ένα 12χρονο κορίτσι που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου με τον πατέρα του.

Δικογραφία
Δικογραφία σχηματίζεται από την Αστυνομία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το πρωί, στην πλατεία Συντάγματος, κατά τη συγκέντρωση μελών της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τους βουλευτές Ηλ.Κασιδιάρη, Γ. Λαγό και Ηλ. Παναγιώταρο, με σκοπό τη διανομή τροφίμων.

Δεδομένου ότι δεν υπήρχε σχετική άδεια από το δήμο Αθηναίων, οι αστυνομικές δυνάμεις εμπόδισαν φορτηγό με τρόφιμα να προσεγγίσει την πλατεία, με αποτέλεσμα να αντιδράσουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έγινε περιορισμένη χρήση χημικών.

Η δικογραφία αφορά σε προπηλακισμούς, εξίβρυση και άλλα αδικήματα από πλευράς των μελών της Χρυσής Αυγής κατά την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων.

πηγή: thepressproject

No comments:

Post a Comment