Sunday 31 March 2013

οι πολυθρύλητες γερμανικές πάμπλικ ριλέϊτιονς

πλους 100 μεγάλες κούτες μπρελόκ.. 
με το σήμα της μερτσεντέ!!

Τα στερνά τιμούν τα πρώτα


Pitsirikos

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τη χώρα μας, αφού η Άνγκελα Μέρκελ έστειλε στην Ελλάδα τον Ότο Ρεχάγκελ για συναντήσεις κορυφής. Ο Ότο Ρεχάγκελ θα προσπαθήσει να βελτιώσει τις ελληνογερμανικές σχέσεις που είναι σε λίγο χειρότερη κατάσταση από την Κατοχή. 

Βέβαια, οι Έλληνες δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους Γερμανούς αλλά με τους παρανοϊκούς που κυβερνούν την Γερμανία και προσπαθούν –με μεγάλη επιτυχία ως τώρα- να κάνουν ξανά τους Γερμανούς πολίτες μισητούς σε όλο τον κόσμο.

Ο Ότο Ρεχάγκελ συναντήθηκε με την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και τόνισε πως το μπούστο της υπουργού είναι εντυπωσιακό, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στον οποίο χάρισε μια μπάλα για να παίζει μονότερμα μέσα στην Μητρόπολη και να σπάει τα καντήλια και τα μανουάλια.

Ο Ότο Ρεχάγκελ θα συνεχίσει να γελοιοποιείται και τις επόμενες ημέρες, αφού είναι πασιφανές πως μπορεί να εργάστηκε αρκετά χρόνια στην Ελλάδα αλλά δεν κατάλαβε Χριστό από την νοοτροπία των Ελλήνων.

Επίσης, δεν έχει ιδέα τι σημαίνει αξιοπρέπεια. Και δεν πρόκειται να το μάθει σε αυτήν την ηλικία. Είναι αργά.

Η επίσκεψη του Ότο Ρεχάγκελ στην Ελλάδα –ως «εκπροσώπου» της γερμανικής κυβέρνησης- είναι μια καλή ευκαιρία για να αντιληφθούν ακόμα και οι καθυστερημένοι οπαδοί πως η πλειοψηφία των προπονητών και των ποδοσφαιριστών δεν είναι τίποτε άλλο από βλαμμένους και χαζοχαρούμενους κακομοίρηδες που θα πάνε όπου να ‘ναι και θα κάνουν οτιδήποτε για να βγάλουν φράγκα.

Βέβαια, από μια κοινωνία που, επί δεκαετίες, αποθεώνει ποδοσφαιριστές, σκυλάδες, βιζιτούδες, Ρούλες, Ελένες, Σάκηδες -και όποιο άλλο σίχαμα βλέπει στην τηλεόραση- δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά πράγματα.

(Η απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης να στείλει ως «πρεσβευτή» τον Ότο Ρεχάγκελ στην Ελλάδα οφείλεται στη βλακώδη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά τον περασμένο Αύγουστο στην Bild, όταν δήλωσε πως «αυτή η επιτυχία -της κατάκτησης του Euro 2004- ήταν το αποτέλεσμα ενός μείγματος από τις τυπικές γερμανικές αρετές και τον ελληνικό ενθουσιασμό και εφευρετικότητα. Έχουμε λοιπόν τη σωστή συνταγή».)

 πηγή: pitsirikos

No comments:

Post a Comment