Friday 15 March 2013

πιο γραφικός και από τη Σαντορίνη!

Αντώνη, πάρε την Ευρώπη πάνω σου!

15 Μαρ, ’13

Pitsirikos
 
Ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής και επισήμανε στους συνομιλητές του πως το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ευρώπη σήμερα είναι η έλλειψη ανάπτυξης. Η τοποθέτηση του Αντώνη Σαμαρά προκάλεσε μεγάλη αίσθηση γιατί κανένας άλλος δεν το είχε σκεφτεί αυτό.

Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε την ανάγκη να επανασχεδιαστούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια για την ανεργία, οπότε, όπως καταλαβαίνετε, δεν έχει κανένα σχέδιο για την ανεργία στην Ελλάδα και αυτά που λέει, όταν είναι εδώ, είναι άρες μάρες κουκουνάρες.

Επίσης, ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε από τους άλλους Ευρωπαίους ηγέτες να δώσουν δουλειά στις χώρες τους σε τέσσερα με πέντε εκατομμύρια Έλληνες –για τα επόμενα εφτά χρόνια-, ώστε να τους πληρώνουν αυτοί και να καταφέρει η Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ. Χωρίς κατοίκους.

Σύμφωνα με τον Αντώνη Σαμαρά, όσο δεν θα υπάρχουν πολιτικές κατά της ανεργίας, θα ευδοκιμούν πολιτικοί σαν τον Μπέπε Γκρίλο – τον Μπερλουσκόνι δεν τον ανέφερε γιατί τον θεωρεί σοβαρό πολιτικό.

Δηλαδή, ο Αντώνης Σαμαράς έχει την εντύπωση πως ο ίδιος είναι καλύτερος και πιο άξιος από τον Μπέπε Γκρίλο.

Πράγματι, αυτή η ακραία βλαχοδεξιά του Σαμαρά με τον Μάκη Βορίδη, τον Άδωνι Γεωργιάδη και διάφορους χουνταίους είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στην Ελλάδα από την ίδρυση του νέου ελληνικού κράτους.

Κρίμα που δεν έχουν και οι Ιταλοί έναν Σαμαρά να τους σώσει.

Αν συνεχίσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες να υποτιμούν τον Μπέπε Γκρίλο –και, κατά συνέπεια, τους πολίτες που τον ψήφισαν-, προβλέπω πως, στις ευρωεκλογές του 2014, οι Ευρωπαίοι πολίτες θα τους κάνουν μια πολύ ωραία έκπληξη και θα στείλουν στο ευρωκοινοβούλιο εκατοντάδες Μπέπε Γκρίλο.

Πάντως, ο Μπέπε Γκρίλο έχει δουλέψει στη ζωή του, σε αντίθεση με τον Σαμαρά που κωλοβάραγε.

Βέβαια, ο Σαμαράς θέλει να χτυπήσει την ανεργία, οπότε αυτός είναι και ο λόγος που δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του από τότε έκλεισε εκείνη την πιτσαρία που έσκιζε στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Σαμαράς δεν δούλεψε επειδή δεν ήθελε να πάρει τη θέση κάποιου άλλου εργαζόμενου.

Εν τω μεταξύ, κανείς δεν λέει πως νέες θέσεις εργασίας δεν πρόκειται να υπάρξουν. Ούτε στην Ελλάδα, ούτε πουθενά αλλού.

Η εποχή της εργασίας –όπως τουλάχιστον την γνωρίζαμε εμείς- έχει τελειώσει οριστικά. Η ανεργία θα αυξάνεται διαρκώς.

Εκτός αν γίνει κάνας παγκόσμιος πόλεμος με πυρηνικά, οπότε όσοι επιζήσουν θα έχουν πάρα πολλή δουλειά.

Αν δεν γίνει αυτός ο πόλεμος, η μόνη λύση είναι «Επιδόματα για όλους!»

πηγή: pitsirikos

No comments:

Post a Comment