Sunday 22 December 2013

ζάπιν επικινδύνως....



zap η παπακώστα της νουδού «μπερδεύει» την φοροαπαλλαγή με την φοροδιαφυγή:
«στα ακίνητα επιτέλους αποκαταστήσαμε μια αδικία και διευρύνοντας την φορολογική βάση, θα πληρώνουν και αυτοί που μέχρι τώρα φοροδιέφευγαν».
Το πουλί ήθελε ή τέλος πάντων έπρεπε να πει, ότι μέχρι τώρα κάποιος με ένα οικόπεδο δεν πλήρωνε φόρο κατοχής του (προφανέστατα με την λογική ότι είναι κάτι που δεν του αποφέρει κάποιο εισόδημα για να φορολογηθεί), ενώ από εδώ και πέρα θα πληρώνει…..Και αυτό στη νέα ελλάδα του antonis_ το λέμε “αποκατάσταση αδικίας”.

zap πρίτυ-παντς για σφιχτά κωλαράκια

zap αργύρης ντινόπουλος σπίκινγκ……κιτρινίζει το σύμπαν…ειρωνικά σχολιάκια για τις επενδύσεις βουλευτών του σύριζα…..δηλαδή είναι παράνομο να έχει κάποιος βουλευτής περιουσία από κληρονομιά? Όχι απαντάει ο αργύραρος νόμιμο είναι…δεν ξέρω όμως κατά πόσο είναι ηθικό….κλείνοντας το μάτι στο νοικοκυραίο τηλεθεατή που ανυπομονούσε να ακούσει την εξυπνάδα της ημέρας…Το ξαναγράφω…Ο βουλευτής της νουδού αργύρης ντινόπουλος μιλάει για τη νομότυπη ανηθικότητα του καπιταλισμού και την ανάγκη εντοπισμού της.

zap μη χάσετε στη real newsδεν είχαμε εξελίξεις στα γκομενικά του κασιδιάρη κι έτσι πήγαμε στη μαλαισία και συλλάβαμε με τον φωτογραφικό φακό τον μιχάλη λιάπη να χαμουρεύει μια παπάγια..

zap o πρετεντέρης σχολιάζει ότι έπρεπε από την αρχή (επί Καστελόριζου) να διαπραγματευτούμε το μνημόνιο, “να, όπως κάνει τώρα ο antonis_”. Όχι δεν τον ρωτάει κανείς τι έλεγε, τι υποστήριζε αυτός τότε….Ποιος να τον ρωτήσει? Η Όλγα?...:)))

zap το σαλιωμένο δάχτυλο του προέδρου της βουλής τζαμτζή γυρνάει τις σελίδες…λάθος…όχι τις σελίδες…τα άντερά μας γυρνάει..

zap αυτός ποιος είναι?...Είναι ακόμη ο Βαίτσης βουλευτής?....
Όχι ρε συ…ποιος Βαίτσης? ο Χορταρέας με τα ζώδια είναι…...δεν τον θυμάσαι?
Επιτέλους ρε….και κάτι έγκυρο!

No comments:

Post a Comment